23 oct. 2023 | 18:25

Blizzard, maestru în marketing pentru Diablo 4: Cum poți câștiga un calculator

ACTUALITATE
Blizzard, maestru în marketing pentru Diablo 4: Cum poți câștiga un calculator

Dăruirea de sânge va aduce jucătorilor și recompense în joc – dar nu îți faci griji, donațiile vor merge către bănci de sânge reale.

O campanie bună

Blizzard nu a fost tocmai subtil în marketingul Diablo IV, dar ultima sa cascadorie de PR este specială. Pentru a sărbători lansarea noului sezon al jocului, Season of Blood, și evenimentul Blood Harvest pe care l-a introdus, Blizzard a lansat o campanie de donare pe parcursul unei luni în SUA, care va debloca recompense în joc pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni participă.

Citește și Blizzard își spală din păcate: De ce trebuie să încerci noul sezon din Diablo 4

Odată ce donațiile vor ajunge în total la 666 de litri, jucătorii vor putea participa la o loterie pentru „un PC personalizat răcit cu lichid, infuzat cu sânge uman real”.

Ce poți câștiga

Primul nivel de recompense, un lot de cinci produse cosmetice pentru arme, se va debloca odată ce donațiile vor atinge 33% din obiectiv. La pragul de 66 de procente, jucătorilor li se va acorda și acces la armura Loch Raeth Maor pentru clasa Barbarian. Când donațiile ating 100% din obiectiv – un total de 666 de litri de sânge – Vermilion Eye Piebald Mount va deveni disponibil și se va deschide tragerea la sorți pentru PC-ul personalizat.

Citește și Blizzard nu tolerează trișatul: Overwatch 2 sparge un record interesant

În afară de întregul truc „sânge uman în lichidul de răcire”, PC-ul personalizat Seasons of Blood dispune de GeForce RTX 4090 de la NVIDIA, un procesor Intel Core i9, 64 GB de RAM DDR5, stocare SSD de 3 TB și bloc de apă GPU Quantum Vector pentru răcire.

Cine poate participa

Și, tragerea la sorți nu va fi rezervată doar celor care au donat. Odată îndeplinit obiectivul, poate orice jucător din SUA peste 18 ani poate participa. Uniunea de sânge este deschisă de acum până pe 20 noiembrie și nu trebuie să mergeți într-un loc special pentru a participa la ea. Jucătorii peste 18 ani pot dona la centrele lor locale de sânge, apoi pot trimite dovada pe site-ul web Diablo Blood Harvest.

Citește și Blizzard face viața mai ușoară pentru jucători: Cum va fi modificat Diablo 4

O donație tipică de sânge este de 1 litru, așa că va fi nevoie de puțin peste 1.300 de donații pentru a atinge obiectivul final. Jucătorii pot urmări progresul campaniei vizitând site-ul web de mai sus și fântâna motivațională de sânge care țâșnește.