22 oct. 2023 | 08:25

Blizzard își spală din păcate: De ce trebuie să încerci noul sezon din Diablo 4

ACTUALITATE
Blizzard își spală din păcate: De ce trebuie să încerci noul sezon din Diablo 4

Oricine a jucat beta-ul lui Diablo 4 va ști cât de dezamăgitor a fost să vadă cât de mult a încetinit RPG-ul de acțiune.

Lansare controversată

Upgrade-urile de echipamente și XP au devenit o șansă, iar experimentarea cu build-ul tău cerea prea mult timp. Nivelul de scalare a dușmanilor însemna că nu te simți niciodată foarte puternic și nu avea nicio valoare să faci altceva decât temnițe.

Citește și Diablo 4 în fața unei schimbări importante: Când apare noul sezon

Diablo 4 sezonul 2 este ca și cum ai juca din nou beta, dar mai bine.

O actualizare necesară

Este cel mai rapid Diablo 4 care a fost vreodată și, în sfârșit, îți permite să beneficiezi de experimentarea cu abilități și echipament din mers. Dacă ai fost un fan Diablo 3 ca mine, probabil că se va simți ca un salt în direcția corectă. Am petrecut doar câteva ore în sezonul 2 până acum și Necromancerul meu a înotat în obiecte legendare, puteri vampirice și o mulțime de XP. În afară de o nouă linie de misiuni destul de plictisitoare, acesta este Diablo 4 pe care mi l-am dorit când a fost lansat.

Citește și Vești bune pentru fanii Diablo 4: Ce se întâmplă cu jocul celor de la Blizzard

Nu lăsa Sezonul Sângelui să te păcălească: întreaga infestare de vampiri nu este deloc interesantă din punct de vedere narativ, dar este o scuză grozavă pentru a obține o grămadă de noi puteri absurd de puternice cu care să te joci. Inamicii vampirici aruncă o nouă monedă de sânge pe care o folosești pentru a debloca sau a îmbunătăți Puterile vampirice. Aceste avantaje pasive îți sporesc abilitățile, cum ar fi pietrele inimii maligne din sezonul 1.

Evenimente interesante

Helltides a fost cea mai bună parte a Diablo 4 și în sezonul 2 au fost actualizate în ceva numit Blood Harvests. O dată la fiecare oră, o zonă a lumii este afectată de vampiri și mini-evenimente vampirice care te răsplătesc cu cantități ridicole de pradă și XP. Sunt atât de mulți dușmani în aceste zone, încât uneori nu poți ține evidența. E ca și cum Blizzard i-a văzut pe oameni vânând temnițe dense de monștri în sezonul 1 și a creat un întreg sistem care nu este doar mai captivant, dar este esențial pentru obținerea puterilor vampirice.

Citește și Blizzard face viața mai ușoară pentru jucători: Cum va fi modificat Diablo 4

Blizzard a făcut o treabă bună în limitarea numărului de jucători care pot apărea simultan la doar doi sau trei, pentru a păstra experiența în mare parte solo a Diablo.

Cu alte cuvinte, Diablo 4 nu a fost niciodată atât de simplu. Iată câteva lucruri pe care le-am observat care contribuie la cât de distractiv a fost acest sezon chiar de la început:

  • Există o mare varietate de jucători activi, deoarece toată lumea poate sări peste campanie acum
  • Temnițele sunt pline de inamici și obiectivele lor nu mai stau în cale
  • Sunt mult mai mulți demoni în lumea deschisă