03 sept. 2023 | 07:25

Blizzard face viața mai ușoară pentru jucători: Cum va fi modificat Diablo 4

ACTUALITATE
Blizzard face viața mai ușoară pentru jucători: Cum va fi modificat Diablo 4

Blizzard vrea ca jucătorii să petreacă „mai puțin timp controlați de mulțime”.

Patch-ul Diablo 4 va reduce capacitatea monștrilor de a controla jucătorii, micșorând o varietate de efecte de control al mulțimii de-a lungul întregului joc. Varietatea de mobi eliți, cu atacuri excepțional de rapide, nu te va mai izbi la fiecare lovitură, un exemplu, Cold Goatmen vor arunca stâlpii de gheață mai încet. Aceasta se adaugă la o varietate de încetiniri și amețiri care obțin durate mai scurte sau animații mai ușor de evitat.

În general, face parte din reducerea frecvenței cu care monștrii îți pot rupe ritmul. „Aceste modificări vizează ca jucătorul să aibă mai puțin timp controlat de mulțime și să primească mai mult timp de recuperare după ce a fost controlat de mulțime, în special la nivelurile mai înalte”, au spus dezvoltatorii Blizzard.

Face parte dintr-o tendință clară de a oferi mai multă putere jucătorului, ca urmare a recepției slabe a patch-urilor la începutul acestui an.

În caz contrar, un nou set frumos de upgrade-uri la meniuri și altele încep să fie implementate începând cu acest patch. Afixele de pe iteme se vor sorta acum mai constant, ceea ce pune bazele modificărilor care urmează să apară în sezonul 2 din octombrie. De asemenea, acum este posibil să transferi realizările între platforme, iar navigarea în meniul glifului de pe un controler este mult mai plăcută.

Multe lucruri pregătite sau în lucru

Poți găsi o listă completă a modificărilor și remediărilor de erori pe site-ul web Diablo 4 al Blizzard.

Acest tip de actualizare este, desigur, doar o picătură într-un ocean înainte de marea lansare a sezonului 2 în octombrie. Sezonul Blood va fi despre vampiri și va avea jucători etichetați împreună cu vânătoarea de vampiri Erys pe tărâmul sezonier în timp ce ea încearcă să vâneze un puternic lord al vampirilor. Sezonul va include puteri vampirice pentru personajele tale, în timp ce vor doborî roiuri tot mai mari de vampiri.

Sezonul 2 va include, de asemenea, îmbunătățiri uriașe ale calității vieții care fac repornirea mai ușoară la nivelul 1 în fiecare sezon, cum ar fi capacitatea de a farma pentru anumite obiecte unice, unele deblocări de renume din tărâmurile Eterne și Sezoniere transferate, pietre prețioase care nu ocupă spațiu de inventar și filtre pentru stocul tău.