11 aug. 2023 | 16:28

Anunțul Digi RCS RDS care va atrage mii de clienți. Ce ofertă imbatabilă are rețeaua de telefonie mobilă

ACTUALITATE
Anunțul Digi RCS RDS care va atrage mii de clienți. Ce ofertă imbatabilă are rețeaua de telefonie mobilă

Furnizorii de servicii de telecomunicații din România vin cu oferte din ce în ce greu de refuzat pentru a atrage clienți noi. Digi RCS RDS are acum o nouă ofertă imbatabilă pentru cei care aleg să se porteze cu numărul de telefon mobil în rețeaua Digi.

Ofertă incredibilă de la Digi RCS RDS

Competiția de pe piața marilor operatori de telefonie mobilă din România este foarte mare, iar ofertele promoționale devin din ce în ce mai bune. Cei de la Digi RCS RDS au pregătit o mare surpriză pentru cei care vor să le devină clienți.

În luna august, operatorul de telefonie mobilă vine cu o mega ofertă pentru portare. Fiecare persoană care alege să se porteze la Digi își poate achiziționa un telefon mobil performant.

Dacă alegi abonamentul Nelimitate, care include net și minute nelimitate și roaming, poți să beneficiezi de telefonul Samsung Galaxy A34 5G, în 12 rate fixe.

Rata lunară va fi de 109 lei, iar avansul pe care trebuie să îl dai este de 339 de lei. Abonamentul are o valabilitate de 24 de luni din data semnării sale.

Clienții trebuie să fie foarte atenți

Clienții RCS RDS trebuie să fie atenți, pentru că în ultimii ani a apărut un nou tip de fraudă. Oamenii primesc un email fals care seamănă cu cele trimise de compania RCS RDS, dar dacă apasă pe linkul din email apare o pagină unde se cer datele de card.

 Cei care pică în această capcană pot rămâne fără niciun ban în conturi.

„Este o tentativă nouă de fraudă, nouă, în sensul în care targetează subiectul, de data aceasta DIGI, și clienții companiei DIGI, impersonând societatea, folosindu-se de imaginea vizuală și transmit notificări de plată.

Astfel, clonează site-ul companiei și solicită clienților să facă tranzacții sau să introducă datele de card, în vederea achitării serviciilor de care beneficiază”, a explicat Mihai Ion Aurelian, specialist în securitate cibernetică.