10 apr. 2023 | 09:13

Anunțul momentului de la Digi RCS RDS, înainte de Paște: toți românii trebuie să știe reducerea

ACTUALITATE
Anunțul momentului de la Digi RCS RDS, înainte de Paște: toți românii trebuie să știe reducerea

În cazul în care te sperai să găsești o ofertă mai bună la televiziune, telefonie și internet, vestea bună a acestei dimineți vine chiar de la Digi RCS RDS, după cum vei afla din cele ce urmează.

Mai exact, chiar acum, înainte de sărbătorile pascale, gigantul RCS RDS vine cu oferte noi pentru toți cei de vor să beneficieze de un abonament la internet și televiziune care să merite banii dați, ba chiar mai mult decât atât.

Ofertele de nerefuzat care vin direct de la Digi RCS-RDS

Această informație a fost pusă la dispoziția publicului larg direct pe site-ul Digi RCS RDS, iar în cadrul acesteia toți clienții sau potențialii viitor clienți sunt anunțați că li se pun la dispoziție abonamente de internet și televiziune prin cablu la prețuri de nerefuzat.

Ba mai mult decât atât, MAXPAK este exact ceea ce trebuie, de vreme ce include HBO Max și poate fi achiziționat cu o reducere de 50% ce va fi valabilă patru luni, de la încheierea contractului.

„Ești genul care vrea și una, și alta? Cu DIGI, poti avea și internet, și televiziune, amândouă la reducere. Plus, extraopțiunea MAXPAK, tot la reducere, dacă se află în aceeași comandă cu un abonament de net sau TV. Alege tot ce-ți trebuie cu 50% reducere, timp de 4 luni”, a scris Digi RCS RDS, pe pagina oficială de Facebook a companiei.

În consecință, poți avea parte de internet Fiberlink 500 la prețul de 15 lei sau de Fiberlink 1000 în schimbul modicei sume de 20 lei.

Iar asta nu este tot: primești televiziune prin Satelit la 8,5 lei în loc de 17 lei, de TV Digital, la 15 lei în loc de 30 lei și de Analogic, la prețul de 13 lei pe lună, în primele 4 luni.

„Comandă extraopțiunea MAXPAK în aceeași comandă cu un abonament de internet sau TV și primești toate canalele HBO, Cinemax și HBO Max** inclus, cu 50% reducere în primele 4 luni și acces la cele mai noi filme și seriale”, a mai scris Digi RCS RDS.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele