Anunțul zilei de Digi RCS RDS, gigantul este de neoprit în România: așa devine o forță în Europa

Anunțul zilei de Digi RCS RDS, gigantul este de neoprit în România: așa devine o forță în Europa

Digi RCS RDS pare de neoprit, în ceea ce privește prețurile pe care le practică, atunci când vorbim despre o anumită nișă de clienți sau, mai bine zis, potențiali clienți.

Gigantul a anunțat că va continua bunele practici cu care s-a remarcat și până acum, și anume acordarea mai multor beneficii celor care aleg să își porteze numărul în rețeaua lor.

Ce îți pregătește Digi RCS RDS, ce trebuie tu să faci ca să beneficiezi de avantaje

Așa cum menționam anterior, pentru a beneficia de ofertele Digi RCS RDS, tot ce trebuie să faci este să îți portezi numărul de telefon la ei în rețea.

Noua ofertă este valabilă începând cu data de 2 decembrie 2022 și durează până pe 31 ianuarie 2023.

Trebuie să reții că atunci când vorbim despre portare, situația este valabilă atât pentru cei care au prepaid, cât și pentru cei care vin de la abonament.

Toți utilizatorii care vor alege să facă acest pas vor beneficia, timp de 6 luni, de 50% reducere din valoarea facturii, la contractarea tipului de abonament Nelimitat, Optim 3, respectiv Optim 2. 

Clienții vor avea de achita lunar, mai exact, pentru serviciile mobile, 2,5 Euro, 1,5 Euro, respectiv 1 Euro, bucurându-se, timp de jumătate de an, de cea mai ieftină ofertă din România, de la ora actuală.

Este foarte important de știut că promoția se aplică doar la încheierea contractelor de telefonie mobilă pe o perioadă de doi ani.

Noii abonați pot alege pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, timp de 6 luni sau pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate, fără dobândă și cu avans 0.

În mod absolut evident, cei care aleg abonamentul Nelimitat sunt cei mai norocoși dintre clienți, de vreme ce aceștia se bucură de mai multe beneficii, spre exemplu: acces internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada, UE și China.