WhatsApp are o funcție la care nu te așteptai: ce poți să faci cu ea

WhatsApp are o funcție la care nu te așteptai: ce poți să faci cu ea

Utilizatorii de Android se bucură de o funcție a WhatsApp cu care pot crea un avatar după imaginea lor sau conform specificațiilor lor.

Ai epuizat deja emoji-urile din WhatsApp? Poți să obții acum o nouă modalitate de a “condimenta” conversația: un avatar pe care îl proiectezi, care seamănă cu tine și care poate fi trimis sub formă de emoji.

whatsapp emoji

Ce poți să faci pe WhatsApp cu avatarul tău

Cu el, poți să te joci și să îl trimiți într-o conversație sau chiar să îl setezi ca imagine de profil. Odată cu actualizarea beta a WhatsApp pentru Android, cei care au instalat deja versiunea beta își pot seta propriul avatar.

Tu alegi culoarea ochilor, a părului și chiar a hainelor. Aplicația va crea automat un nou pachet de stickere cu caracterul proiectat, pe care îl poți partaja ca sticker în mesaje. De asemenea, personajul poate fi setat ca imagine de profil.

Pentru a verifica dacă poți crea un avatar, deschide setările WhatsApp și vezi dacă există o opțiune pentru un avatar. Dacă nu este disponibil acum, în următoarele săptămâni WhatsApp îți va cere să actualizezi software-ul beta și apoi poți crea orice personaj.

WhatsApp pare să domine, în continuare, piața. Practic, aplicația de chat pare să știe exact ceea ce vrea și, mai ales, ce măsuri să ia pentru ca utilizatorilor să le fie bine.

Videoconferințele au devenit extrem de populare, mai ales în pandemie, astfel că migrarea în această direcție era, oarecum, inevitabilă, în context. Serviciul testează acum suportul pentru 32 de participanți la un apel video, dar încă nu a ajuns la nivelul Google Meet sau Zoom. La sfârșitul lunii trecute, Mark Zuckerberg a anunțat partajarea link-urilor pentru apelurile vocale și video, sugerând că schimbarea este una care se va întâmpla cu siguranță. Câteva săptămâni mai târziu, acest lucru devine realitate.