Volodimir Zelenski, reacție ironică după ce un fragment de rachetă rusească a ajuns în curtea reședinței sale. „M-ați ratat”

Volodimir Zelenski, reacție ironică după ce un fragment de rachetă rusească a ajuns în curtea reședinței sale. „M-ați ratat”

Volodimir Zelenski încearcă să-și păstreze simțul umorului chiar și în această perioadă foarte tensionată. Președintele Ucrainei a răspuns ironic în momentul în care a aflat că un fragment dintr-o rachetă rusească a ajuns în curtea reședinței sale.

Volodimir Zelenski nu a plecat din țară și îi ironizează pe ruși

Volodimir Zelenski este considerat la Kremlin „dușmanul numărul 1”, iar rivalii l-ar vrea de urgență arestat sau chiar eliminat. Jurnaliștii de la The Times au scris că președintele Ucrainei a scăpat cu bine din trei tentative de asasinat. Acțiunile ar fi eșuat datorită informațiilor oferite chiar de serviciile secrete din Rusia, unde s-ar afla mulți oameni care nu susțin politica agresivă implementată de Vladimir Putin.

Volodimir Zelenski s-a amuzat când a auzit că în curtea reședinței sale s-au găsit bucăți dintr-o rachetă rusească și a răspuns prin intermediul purtătorului de cuvânt.

Fragment de rachetă, probabil de la o rachetă rusă

„Un fragment de rachetă, probabil de la o rachetă rusă, a aterizat în curtea reşedinţei prezidenţiale a lui Volodimir Zelenski, lângă Kiev. «M-aţi ratat», a reacţionat preşedintele ucrainean”, a menționat purtătorul de cuvânt.

În ultimele ore s-a răspândit zvonul că Zelenski ar fi fugit din Ucraina și s-ar fi refugiat în Polonia. Președintele a negat aceste vești și a postat un filmuleț prin care arată că se află la „locul de muncă”.

„La fiecare două zile apar informații că am fugit de undeva- am fugit din Ucraina, din Kiev, din biroul meu.

După cum vedeți, eu sunt aici, la locul meu, Andriy Borisovich Yermak (n.r. șeful de cabinet al președintelui Ucrainei) este aici. Nimeni nu a fugit nicăieri. Aici, noi lucrăm!”, a declarat conducătorul ucrainean.

Presa din Ucraina scrie că oficialii americani i-au propus lui Zelinski să plece din țară, dar acesta a refuzat. Azi-noapte a postat un mesaj prin care a spus că este nemulțumit că NATO nu a închis spațiul aerian al Ucrainei.

Citește și: