24 aug. 2022 | 11:25

Vision 7s: Skoda face noi dezvăluiri înainte de premieră

ACTUALITATE
Vision 7s: Skoda face noi dezvăluiri înainte de premieră

Aceasta este prima noastră privire asupra designului exterior al conceptului Skoda Vision 7S, luând forma unui SUV complet electric.

Conceptul Vision 7S va însemna un nou limbaj de design pentru producătorul de mașini, care se caracterizează printr-o fascie frontală îndrăzneață, cu o grilă mai largă și mai plată, închisă și întunecată. Între timp, farurile îndrăznețe au fost repoziționate departe de marginea vehiculului și sunt completate de lumini de zi cu LED care stau deasupra luminilor principale, formând o formă de T.

Bara de protecție față a conceptului Skoda Vision 7S este, de asemenea, deosebit de izbitoare datorită celor șapte prize de aer dispuse vertical, dintre care una este finisată în portocaliu. Șorțul inferior prezintă, de asemenea, o protecție de protecție din aluminiu.

skoda

O nouă viziune

Skoda a prezentat, de asemenea, conceptul cu un set de roți mari argintii și negre, camere în locul oglinzilor exterioare tradiționale, stâlpi C groși și un spoiler dublu montat pe acoperiș. Zonele cheie din față sunt imitate în spate, inclusiv stopurile în formă de T și cele șapte prize de aer verticale. O protecție similară din aluminiu se găsește și în spate.

Aceste schițe au fost lansate la o săptămână după ce Skoda ne-a oferit o privire asupra interiorului lui Vision 7S. Cabina intrigantă va fi dominată de un ecran tactil independent de infotainment portret. Designerii Skoda au echipat, de asemenea, conceptul cu un mic grup de instrumente digital, butoane fizice pentru controlul climatizării și un volan cu patru spițe, atât cu fundul plat, cât și cu partea superioară plată. De asemenea, este de așteptat un aspect pe trei rânduri.

Skoda urmează să dezvăluie conceptul Vision 7S pe 30 august. Deși nu se știe încă dacă va genera un model de producție, știm că limbajul de design „Modern Solid” pe care îl va debuta urmează să fie prezentat în viitor. Modele Skoda.