Skoda lucrează la conceptul Vision 7s: când are loc premiera

Skoda lucrează la conceptul Vision 7s: când are loc premiera

Conceptul Vision 7S este din nou în lumina reflectoarelor, deoarece Skoda a lansat cea de-a doua imagine teaser a mașinii de spectacol, anunțând mai multe detalii suculente despre aceasta și presărând totul cu data oficială de dezvăluire.

Iluminând imaginea folosind câteva editări de bază, poți să vezi ca are un plan de bord multistrat, cu ceea ce pare a fi un volan cu patru spite care are o forma aproape dreptunghiulara. În spatele acestuia, panoul de instrumente digital este vizibil, iar în centru, acesta găzduiește primul sistem de infotainment orientat spre portret al mărcii.

Comenzile fizice ale sistemului HVAC pot fi văzute și aici, pe noua consolă centrală, sub forma a trei butoane mari care dispun de comenzi rotative haptice. Chiar dacă nu sunt vizibile în cel mai recent teaser al conceptului Vision 7S lansat de producătorul de automobile ceh, se spune că există compartimente de depozitare dedesubt, care pot fi folosite de pasageri pentru a-și andoca smartphone-urile.

O viziune nouă

Scaune sport de până la șapte, inclusiv scaunul pentru copii montat în mijloc, așa cum spune Skoda că este cel mai sigur loc dintr-o mașină, împreună cu un al treilea rând care este potrivit pentru copii, conceptul Vision 7S primește și iluminare ambientală multifuncțională care activează la intrarea și ieșirea din vehicul și indică, de asemenea, starea de încărcare.

În plus, are și două configurații interioare diferite. Comenzile sunt setate în poziția normală în primul rând, iar primul și al doilea rând se deplasează înapoi, iar volanul și grupul de instrumente alunecă înainte în „Relax”, care poate fi activat la oprirea pentru odihnă sau la încărcare.

S-a spus pentru a previzualiza noul limbaj de design al Skoda, conceptul Vision 7S, care este un vehicul electric cu baterie, va avea premiera oficială pe 30 august, așa că mai este suficient timp pentru ca producătorul auto să lanseze mai multe tease-uri până atunci, dezvăluind detalii suplimentare despre acesta.

Etichete: