VIDEO Willow a primit un nou trailer: când vei putea vedea serialul pe Disney+

VIDEO Willow a primit un nou trailer: când vei putea vedea serialul pe Disney+

Vrăjitorul Willow Ufgood poate fi văzut cu un aruncător de flăcări într-un nou trailer pentru viitorul serial fantastic de la Disney+ și Lucasfilm, Willow.

Serialul este o continuare a filmului dark fantasy al lui Ron Howard, din 1988, reunind publicul cu personajul lui Davis. Primul trailer teaser Willow a fost lansat în timpul Star Wars Celebration 2022, seria fiind confirmată să aibă premiera pe Disney+ în data de 30 noiembrie.

Warwick David revine în acest rol după 34 de ani, alături de Joanne Whalley, Kevin Pollack și Rick Overton, în timp ce Ruby Cruz, Erin Kellyman, Ellie Bamber, Tony Revolori, Amar Chadha-Patel și Dempsey Bryk se alătură distribuției, la rândul lor.

Noul trailer pentru continuarea Willow îți oferă noi perspective

Într-un nou trailer numit „Special Look” și încărcat pe canalul de YouTube Lucasfilm, spectatorilor li se oferă noi detalii despre distribuția din Willow, în timp ce vrăjitorul interpretat de Davis îi avertizează pe tinerii membri asupra pericolelor cu care se pot confrunta.

Clipul anterior a prezentat locații noi, iar „Special Look” prezintă modul în care magia și tehnologia au evoluat în cei 34 de ani. Totuși, specificațiile exacte din spatele noului aruncător de flăcări al lui Willow sunt necunoscute, până în prezent.

Willow a creat o serie de instrumente care ar putea ajuta la evidențierea modului în care personajul combină magia cu experiența acumulată în ani.

Practic, Willow se concentrează pe magie, în mare parte, dar aruncătorul de flăcări al personajului principal, prezentat în cel mai recent trailer, îi va lua cu siguranță pe mulți fani prin surprindere.

De vreme ce oferă câteva detalii asupra acțiunii și aventurii din noua serie marca Lucasfilm, cel mai recent trailer Willow îți dăruiește inclusiv indicii despre dinamică, punând accent pe personajul interpretat de Davis, în timp ce încearcă să fie mentor și ghid.

Așa cum menționam anterior, Willow se va lansa în data de 30 noiembrie 2022 și va putea fi văzut pe Disney+.