VIDEO Trailerul Clerks III, lansat, în sfârșit: când vei putea vedea filmul în cinematografe

VIDEO Trailerul Clerks III, lansat, în sfârșit: când vei putea vedea filmul în cinematografe

Vestea bună este că, după mai mult de un deceniu, va fi lansată, în sfârșit, continuarea filmului de succes pe care publicul l-a apreciat atât de mult. Clerks III va fi disponibil cât de curând, în cinematografe.

Acțiunea peliculei se petrece la mai bine de 15 ani după ce Randal și Dante decid să cumpere Quick Stop, pentru a-l readuce la viață, dar toate acestea sunt oarecum întrerupte de o tragedie: Randal suferă un atac de cord, însă supraviețuiește, ceea ce îi dă posibilitatea unui nou început, cu noi viziuni.

Jeff Anderson și Brian O’Halloran revin în distribuția Clerks III, alături de Marilyn Ghigliotti în rolul Veronicăi, Rosario Dawson în rolul lui Becky, Trevor Fehrman în rolul lui Elias, Jason Mewes în rolul lui Jay și Kevin Smith în rolul lui Silent Bob.

După Clerks II, Smith a ales să se inspire din propria problemă de sănătate (atacul de cord din 2018), în cele din urmă reușind să pună cap la cap totul la începutul lui 2021, după ce a finalizat scenariul și a făcut echipă cu Lionsgate pentru filmări, în acelasi an. Producția spentru Clerks III s-a încheiat în august și, inițial, a plănuia să lanseze primul trailer la San Diego Comic-Con.

Primul trailer oficial pentru Clerks III s-a lăsat așteptat

Cu doar câteva luni înainte de sosirea filmului, Lionsgate a lansat trailerul oficial pentru Clerks III. Videoclipul îți arată detalii emoționante despre ceea ce va fi, în timp ce Randal realizează un film bazat pe viața lui și a lui Dante și dezvăluie inclusiv două nume cu rezonanță: Ben Affleck și Justin Long.

Sosirea primului trailer Clerks III vine puțin mai târziu decât spera Smith, dar niciodată nu e prea târziu. Așadar, fanii se pot aștepta ca această continuare să fie una demnă de primele două filme – or, rămâne de văzut dacă va fi așa.

Clerks III va fi lansat oficial în cinematografe în data de 13 septembrie 2022.