03 feb. 2022 | 12:55

Clerks 3, din ce în ce mai aproape de lansare: imaginile nostalgice care amintesc de primul film, din 1994

ACTUALITATE
Clerks 3, din ce în ce mai aproape de lansare: imaginile nostalgice care amintesc de primul film, din 1994

Kevin Smith a publicat o serie de imagini din procesul de editare al părții a treia din „Clerks”, dezvăluind, de asemenea, câteva fotografii care recreează momente de la debutul acestuia, în 1994.

„Clerks 3” reprezintă continuarea firească a mult așteptatei serii de filme de comedie a lui Smith. Filmul original i-a avut în prim-plan pe Brian O’Halloran și Jeff Anderson, doi funcționari de magazin, în timp ce Jason Mewes și Smith însuși au interpretat rolurile a doi traficanți de droguri care își fac veacul în imediata apropiere a magazinului respectiv.

Cu toate că vorbim despre o comedie cu buget redus, Smith jucând „la mai multe mâini”, regizând, scriind scenariul și jucând, deopotrivă, rolul principal, „Clerks” este, fără niciun dubiu, piatra de temelie a regizorului și, cel mai probabil, acel film care i-a marcat existența, însă și cariera în cinematografie.

În ciuda eforturilor imense de producție, la vremea respectivă „Clerks” a primit laude din partea criticilor și a fost chiar selectat pentru „conservare” de către Congres.

Cel mai recent film mizează pe nostalgie, aducând un omagiu începuturilor „Clerks”

Partea a treia din „Clerks” este menită să activeze componenta nostalgică a fanilor acestei serii, Smith încercând să aducă un omagiu lungmetrajului său de debut, în cel mai recent film.

Despre scenariul „Clerks 3”, Kevin Smith a povestit că, la fel ca toată lumea, și el a fost influențat de pandemia de Covid-19, în 2020. Așadar, a finalizat scenariul pentru noul film aflându-se în izolare. În paralel, el a scris, de asemenea, un alt scenariu, pentru „Mallrats 2”, continuarea peliculei din 1995, ce a urmat după „Clerks”.

În ciuda faptului că se lăuda cu numărul de cadre VFX din film, care depășește numărul folosit în „Războiul Stelelor” pentru a curăța cadrele, precum și cu membrii distribuției din următoarele filme, Smith se pregătește să creeze un film mai apropiat de stilul original, cel care l-a consacrat, acesta fiind filmat alb-negru, dar și color.

Imaginile cu pricina, care prevestesc următorul film, au fost publicate de Kevin Smith pe contul său de Instagram.

Filmul ar urma să fie lansat cândva, în 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Smith (@thatkevinsmith)

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele