VIDEO The Unbearable Weight of Massive Talent ți-i arată pe Nicolas Cage și pe Pedro Pascal așa cum nu i-au mai văzut: ce legătură are animația Paddington 2 cu asta

VIDEO The Unbearable Weight of Massive Talent ți-i arată pe Nicolas Cage și pe Pedro Pascal așa cum nu i-au mai văzut: ce legătură are animația Paddington 2 cu asta

Nicolas Cage și Pedro Pascal post fi văzuți plângând, în timp ce urmăresc animația de succes „Paddington 2”, într-un clip teaser pentru „The Unbearable Weight of Massive Talent”, lansat de curând în mediul online.

Viitorul film de comedie, scris și regizat de Tom Gormican (responsabil și pentru „That Awkward Moment”) ni-l arată pe Nicolas Cage interpretând o versiune fictivă a propriei persoane, inclusiv un alter-ego cunoscut sub numele de Nicky Cage, o creație imaginară ce amintește de varianta sa mai tânără a sa, din filmul lui David Lynch, „Wild at Heart” (1990).

Din distribuția „The Unbearable Weight of Massive Talent” mai fac parte, de asemenea, Pedro Pascal, Sharon Horgan, Tiffany Haddish, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Neil Patrick Harris și Demi Moore.

„The Unbearable Weight of Massive Talent”, un film atipic care s-ar putea să-ți placă

Lionsgate a lansat, în mediul online, un nou clip teaser pentru „The Unbearable Weight of Massive Talent”, în care îi putem vedea pe Nicolas Cage și Pedro Pascal savurând niște pahare de vin, în timp ce Cage își întreabă „super-fanul” care este „al treilea film preferat al său, din toate timpurile”, la care personajul lui Pascal răspunde, cu destul de multă convingere, „Paddington 2”, spre marea surprindere a lui Cage.

„The Unbearable Weight of Massive Talent” va face, cu siguranță, obiectul atracției pentru toți fanii lui Nicolas Cage, dar și pentru iubitorii de film, deopotrivă, având parte de numeroase referiri la filmele din trecut ale lui Cage, precum „Face/Off” și „Wild at Heart”, dar și la istoria cinematografiei, în general.

Partea cu adevărat interesantă este că, la un moment dat, se face referire inclusiv la clasicul cult „Cabinetul Dr. Caligari”, în timp ce Cage invocă filmul expresionist german mut din 1920, care a făcut, indubitabil, istorie.

Ce-i drept, menționarea animației „Paddington 2”, în aceeași propoziție cu „Dr. Caligari” ar putea fi catalogată ca fiind o blasfemie, însă întocmai această alăturare s-ar putea să facă noul film și mai savuros.

Clipul cu pricina poate fi urmărit în cele ce urmează:

Citește și: