VIDEO The Man From Toronto primește trailer de la Netflix. Kevin Hart pretinde că e Woody Harrelson: cât de bine îi iese

VIDEO The Man From Toronto primește trailer de la Netflix. Kevin Hart pretinde că e Woody Harrelson: cât de bine îi iese

The Man From Toronto este numele unui nou film pe care îl vei putea vedea pe Netflix, cât de curând. Mai nou, gigantul de streaming a urcat în online chiar și un trailer din care poți spicui câteva detalii referitoare la acțiunea peliculei.

Doi profesioniști din părți opuse ale lumii afacerilor par să fie strâns legați unul de altul în The Man From Toronto, iar asta putem vedea chiar din trailerul filmului.

Cu toate că, cel puțin inițial, Jason Statham ar fi trebuit să joacă în filmul Netflix alături de Kevin Hart, acesta a părăsit proiectul din pricina unor diferențe de opinie de natură creativă, pe care le-a avut cu Sony Pictures. Woody Harrelson a preluat rolul și a reușit să treacă printr-o producție anevoioasă care a început în 2020. După întârzieri legate de pandemie, filmul este, în sfârșit, gata să debuteze pe Netflix, după ce compania de streaming a obținut drepturile de distribuție de la Sony.

Când vei putea vedea, pe Netflix, The Man From Toronto

Netflix a încărcat trailerul oficial pentru Man From Toronto înainte de lansarea sa, programată pe 24 iunie 2022. Din acesta putem observa că vom avea parte și de comedie, încă de la început, când consultantul de vânzări, interpretat de Kevin Hart, Teddy, se cazează din greșeală în același apartament AirBnB cu personajul interpretat de Harrelson, cel mai înfricoșător asasin din lume. Când Teddy adoptă identitatea omului din Toronto pentru a evita o situație incomodă, el trebuie să lucreze cu ucigașul pentru a supraviețui și, în același timp, să ajute FBI să-l prindă.

La fel ca în The Hitman’s Wife’s Bodyguard, ultimul lungmetraj al regizorului Patrick Hughes, acest trailer prezintă, de asemenea, replici comice, îmbinate cu câteva scene de acțiune – unele destul de tensionate.

Din distribuția acestui film mai fac parte Ellen Barkin, Kaley Cuoco și vedeta TV, Lela Loren.

S-ar putea ca The Man From Toronto să fie o comedie de acțiune capabilă să te distreze, însă nu te aștepta la vreo capodoperă în domeniu.

Citește și: