Top 10 Netflix: cele mai populare filme și seriale din ultima lună

Top 10 Netflix: cele mai populare filme și seriale din ultima lună

Acum, că Netflix și-a dezvăluit funcția „Top 10”, avem o evaluare a ceea ce oamenii urmăresc, de fapt, pe platforma de streaming. În fiecare zi, funcția „Top 10” prezintă cele mai populare filme și seriale, așa cum sunt vizionate de abonați.

Astfel, în continuare poți citi o listă actuală a celor mai populare filme și seriale de pe Netflix din România, împreună cu mai multe informații despre fiecare film.

Viață de tată (Fatherhood) – 2021

În această poveste adevărată, emoționantă și amuzantă, Kevin Hart joacă rolul unui văduv care își asumă una dintre cele mai grele slujbe din lume: cea de tată.

Destinația (Manifest) – 2018

Serialul spune povestea pasagerilor unui avion comercial care “se evaporă” misterios în timpul unui zbor transatlantic și reapar, la fel de inexplicabil, cinci ani mai târziu. În vreme ce, pentru pasageri, între decolare și aterizare au trecut cinci ore, pentru cei dragi viața s-a schimbat, aparent, ireversibil. Cei de acasă au avut la dispoziție cinci ani ca să treacă peste pierdere și să-și reconfigureze viețile.

Wish Dragon – 2021

Adolescentul Din își dorește să se reconecteze cu cel mai bun prieten al său din copilărie, când întâlnește un dragon care îi îndeplinește dorințe și care îi arată magia posibilităților. O animație potrivită pentru cei mici, dar nu numai.

Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe – 2021

 

Cu zece ani în urmă, „Marea Prăbușire” a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei. După zece ani petrecuți în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus, un băiat hibrid pe jumătate cerb, se împrietenește pe neașteptate cu un călător singuratic pe nume Jepperd (Nonso Anozie). Cei doi pornesc împreună într-o aventură.

Vara întunecată (Black Summer) – 2019

În zilele negre de început ale unei apocalipse zombi, un grup de oameni, străini unul de altul, își caută forța de a supraviețui și a se întoarce la cei dragi.

Cele mai populare filme și seriale de pe Netflix din ultima lună

Elita (Élite) – 2018

Serialul reunește trei actori din La casa de papel – María Pedraza, Miguel Herrán și Jaime Lorente. Las Encinas este cea mai exclusivistă și apreciată școală din Spania, unde elitele țării își trimit copiii să studieze. Tot aici ajung să studieze și trei tineri din clasa de mijloc, după ce școala acestora se dărâmă. Cei trei tineri credeau inițial că sunt norocoși, însă vor afla în curând că nu totul e așa cum pare.

CoComelon – 2019

În orașul Cocomelon, bebelușul JJ și frații săi participă la aventuri distractive în fiecare zi, la grădiniță și la joacă. Povești amuzante pentru toată familia.

The World’s Most Amazing Vacation Rentals – 2021

Având în vedere fiecare buget și toate gusturile, trei călători vizitează închirieri de vacanță din întreaga lume și își împărtășesc sfaturile și trucurile din această serie captivantă.

Workin’ Moms – 2017

Patru prietene mame în vârstă de 30 de ani, foarte diferite de altfel, încearcă să-și echilibreze viața profesională, viața de familie și cea personală în Canada.

Record of Ragnarok – 2021

La fiecare o mie de ani, Consiliul Zeilor se reunește pentru a decide soarta umanității. După șapte milioane de ani de istorie umană, zeii ajung la decizia că oamenii trebuie să dispară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: