VIDEO Rob Zombie dă culoare unui clasic: cum va arăta noul The Munsters

VIDEO Rob Zombie dă culoare unui clasic: cum va arăta noul The Munsters

În cazul în care ești fan, este timpul să revizitezi Strada Mockingbird, numărul 1313, pentru că The Munsters revine la modă.

Jeff Daniel Phillips ține cârma distribuției în remake-ul comediei de groază, în rolul lui Herman Munster, alături de Sheri Moon Zombie în rolul lui Lily, Daniel Roebuck în rolul bunicului, Richard Brake, Sylvester McCoy, Jorge Garcia, Catherine Schell și actrița Elvira Cassandra Peterson.

Pentru revenirea The Munsters ar trebui să-i mulțumești lui Rob Zombie, cel „vinovat” atât pentru producție, cât și pentru scenariul renașterii acestei francize simpatice cu iz horror.

Detaliile intrigii pentru filmul The Munsters sunt momentan necunoscute, deși seria originală s-a centrat pe familia de monștri, în timp ce se adaptează la viața normală, într-o suburbie americană.

Rob Zombie, singurul regizor care ar fi putut să facă „cinste” The Munsters

Producția filmului a fost anunțată, pentru prima dată, la începutul anului 2021, când au început să circule zvonuri că Zombie are intenția să facă din The Munsters un lungmetraj, regizorul însuși confirmând această informație.

Pe măsură ce producția filmului se apropie de sfârșit, Universal Pictures urcă pe Instagram primul trailer pentru The Munsters.

În timp ce trailerul pare să nu ofere prea multe detalii asupra a ceea ce urmează să vezi în filmul, îți arată o parte din ceea ce crede Rob Zombie despre următoare lui operă de artă.

Trailerul indică faptul că filmul păstrează același simț al umorului ciudat cu care ne-a obișnuit. Spre exemplu, Herman, Lily și bunicul pot fi văzuți în timp ce întră în casa lor emblematică, de pe strada Mockingbird, într-un mod absolut prostesc și amuzant. Se bănuiește, totuși, că filmul va fi ușor adaptat vremurilor noastre.

Din trailerul The Munsters putem observa că filmul lui Zombie va fi color, în loc de formatul alb-negru original, deși multe personaje originale au fost păstrate în alb-negru, dându-ți impresia că filmul ar putea să îmbine cele două tehnici.

Concluzia este că lui Rob Zombie i se potrivește „mănușă” această franciză, existând șanse reale ca repovestirea acestui film să fie un adevărat succes în rândul fanilor acestei nișe.

Citește și: