VIDEO Oppenheimer a primit, în sfârșit, un trailer: ce știm, până acum, despre pelicula alb-negru a lui Christopher Nolan

VIDEO Oppenheimer a primit, în sfârșit, un trailer: ce știm, până acum, despre pelicula alb-negru a lui Christopher Nolan

Universal a lansat trailerul oficial pentru Oppenheimer, cel mai recent film semnat de Christopher Nolan, care va servi drept biografie pentru J. Robert Oppenheimer.

Nolan, cunoscut pentru Inception și Tenet, a scris, de asemenea, scenariul pentru Oppenheimer, bazat pe biografia inițială scrisă de Kai Bird și Martin J. Sherwin, numită American Prometheus.

Din distribuția Oppenheimer face parte Cillian Murphy (cunoscut publicului pentru rolul din Peaky Blinders) în rolul principal, dar și alți actor cunoscuți, precum Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Matthew Modine, Alden Ehrenreich, Kenneth Branagh sau Gary Oldman.

Filmările au început în ianuarie, în New Mexico, și au durat patru luni, fiind încheiate în luna mai.

Cel mai recent trailer ne arată detalii interesante din pelicula Oppenheimer

Universal Pictures a dezvăluit trailerul oficial pentru Oppenheimer. Alături de imagini color ale ceea ce este, probabil, o bombă atomică care explodează, trailerul include de asemenea, și imagini alb-negru ale personajului principal, interpretat de Murphy, toate acestea dând un sens pentru ceea ce va fi o paletă vizuală foarte diferită pentru regizor.

Acest trailer teaser al filmului este unul pe care unii cinefili l-au mai văzut, atunci când a avut premiera în cinematografe, săptămâna trecută, împreună cu proiecțiile filmului Nope, al lui Jordan Peele.

Audio-ul așezat peste montajul imaginilor provoacă tensiune, ceea ce, evident, a și vrut Nolan, pentru a sublinia moștenirea lui Oppenheimer, pe care l-am văzut adesea etichetat ca fiind „părintele bombei atomice”. Modul exact în care va fi spusă povestea rămâne sub semnul întrebării.

Singurul lucru care este clar, până în acest moment, este că acest film va fi diferit de oricare altul, realizat de Nolan, mai ales că regizorul se află la prima sa incursiune în genul biopic.

În cazul în care abia aștepți să vezi filmul, află că Oppenheimer va fi lansat oficial în data de 21 iulie 2023, în cinematografele din întreaga lume.