Jennifer Lopez și Owen Wilson, împreună într-un nou film: când va fi lansat „Marry Me”

Jennifer Lopez și Owen Wilson, împreună într-un nou film: când va fi lansat „Marry Me”

Universal Pictures a lansat primul trailer oficial al filmului „Marry Me”, cu Jennifer Lopez și Owen Wilson în rolurile principale.

În data de 18 noiembrie, primul trailer oficial al „Marry Me” a fost lansat online. În noul film, fanii celor doi actori vor avea ocazia să observe dacă mai există, sau nu, chimie între Jennifer Lopez și Owen Wilson. Aceștia vor juca rolurile a doi îndrăgostiți care, cel puțin aparent, nu par să aibă prea multe lucruri în comun.

„Marry Me”, o altă poveste de dragoste cu un final ușor de anticipat

Cu toate că trailer-ul este unul mult prea explicit pentru cinefilii care nu agrează spoilerele, „Marry Me” promite să ofere privitorului multe alte surprize, însă și să-i dea ocazia trăirii unor emoții intense, demne de „înmuiat” chiar și cele mai înghețate inimi. Desigur, rămâne de văzut cam câte dintre scenele romantice vor fi clișee și câte originale.

Kat, personaj interpretat de Jennifer Lopez, se pregătește să se căsătorească cu Bastian (Maluma), în fața a milioane de privitori, în timpul unui concert transmis live.

Personajul interpretat de Owen Wilson se prezintă a fi diametral opus acestui stil de viață, cât și personajului interpretat de Lopez. Charlie Gilbert este un profesor de liceu, cu un divorț la activ. Acesta este convins (cu greu) de prietenul său cel mai bun să participe la concertul în care Kat ar uma să se căsătorească cu Bastian.

În paralel, cu câteva momente înainte de concert, Kat află că viitorul său soț a înșelat-o cu asistenta sa personală.

Acțiunea filmului se învârte în jurul ideii de compatibilitate între oameni, luând în calcul mediile diferite din care aceștia provin.

„Marry Me” nu este prima producție în care Jennifer Lopez și Owen Wilson pot fi văzuți împreună. În 1997, fanii erau martorii primei întâlniri actoricești dintre cei doi, în „Anaconda”, relatează Screenrant.com.

O altă apariție demnă de a fi menționată este cea a lui Jimmy Fallon. Cunoscutul om de televiziune își va juca propriul rol.