VIDEO Jennifer Aniston și Reese Witherspoon recreează o scenă amuzantă din Friends

VIDEO Jennifer Aniston și Reese Witherspoon recreează o scenă amuzantă din Friends

Starul invitat să joace în Friends, Reese Witherspoon, împărtășește un videoclip amuzant, recreând o scenă memorabilă din sitcomul iconic, împreună cu Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston și Reese Witherspoon recreează un moment memorabil din Friends într-un nou video. Pe parcursul desfășurării sale, emblematicul sitcom NBC a avut o mulțime de invitați speciali. Fie că a fost Julia Roberts sau Brad Pitt a trecut pentru a avea o scenă cu Rachel Green (Aniston), serialul și-a câștigat o reputație pentru capacitatea sa de a atrage actori de top. Acest lucru a fost valabil mai ales atunci când serialul s-a străduit să aducă pe platourile de filmare o rudă a unuia dintre cele șase personaje principale.

Aniston și Witherspoon, într-o scenă memorabilă

Witherspoon, alăturându-se sezonului 6 al Friends, ca sora mai mică a lui Rachel, Jill, a avut una dintre cele mai bune scene din serial. Deși a apărut doar în două episoade, Jill a apărut în cadru cu multă energie, iar cele două surori au avut chimie la filmări. În mod hilar, așa cum se întâmplă adesea cu Friends, sitcom-ul a marcat pe alocuri istoria complicată a lui Ross și Rachel, pentru un pic de dramă.

Astfel, într-un clip postat pe Instagram, Witherspoon a recreat o scenă memorabilă a lui Jill și Rachel. Cele două actrițe, care joacă în prezent împreună în serialul Apple TV+ The Morning Show, au recreat momentul în care Rachel i-a spus lui Jill că „nu îl poate avea pe Ross”. În răspunsul ei, Jill este indignată, iar actrița interpretează exact ca și în anii 1990. Poți urmări clipul mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Clipul amintește de unul dintre aspectele recurente ale reuniunii Friends de la HBO Max, care i-a prezentat pe Aniston, Cox, Kudrow, Perry, LeBlanc și Schwimmer citind scenarii din unele dintre cele mai strălucitoare momente ale comediei, care s-au bazat pe interacțiunea ansamblului. Acolo, ca în clipul de mai sus, actorii au avut nevoie de un scurt moment pentru a reveni în leagănul vechilor lor portrete. Dar, în ambele cazuri, pasiunea și dorința lor de a revedea lucrarea pe care au creat-o sunt clar de admirat.

Celebrele actrițe Aniston și Witherspoon au avut întotdeauna o chimie actoricească incredibil de puternică pe platourile de filmare. Acest lucru se observă și în The Morning Show.