VIDEO Cât mai ai de așteptat până la sezonul al treilea din The Boys: ce noutăți aduce trailerul recent lansat

VIDEO Cât mai ai de așteptat până la sezonul al treilea din The Boys: ce noutăți aduce trailerul recent lansat

Trailerul sezonului al treilea din The Boys ne arată la ce surprize să ne așteptăm, pe viitor: conflicte, multă acțiune, dar și câteva personaje noi.

Bazat pe seria de benzi desenate scrisă de Garth Ennis și Darrick Robertson, The Boys reprezintă o interpretare un pic mai pentru adulți a genului, prezentând publicului sex, violență și blasfemie. Premisa se concentrează pe un grup de oameni care încearcă să doboare o serie de supereroi corupți care abuzează de puterile lor.

Serialul îi are în distribuție pe Karl Urban, Jack Quaid, Karen Fukuhara, Laz Alonso și Tomer Capon. Anthony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Chace Crawford, Nathan Mitchell și Dominique McElligott apar ca parte a celor șapte, cel mai puternic grup de supereroi de pe planetă, condus de Vought International, o corporație care nu numai că ajută la crearea de supereroi, dar și acoperă faptele reprobabile pe care aceștia le comit, promovându-i drept celebrități.

Cine se alătură distribuției, în sezonul al treilea din The Boys

În sezonul 3 din The Boys  se alătură, de asemenea, Jensen Ackles în rolul lui Soldier Boy, Laurie Holden în rolul lui Crimson Countess, Langston Kerman în rolul lui Eagle the Archer, Sean Patrick Flanery în rolul lui Gunpowder, Miles Gaston Villanueva în rolul lui Supersonic și Nick Wechsler în rolul lui Blue Hawk.

Se pare că The Boys va explora, în viitor, noi povești, în care vor fi incluse și o parte dintre personajele nou apărute.

Cel mai recent trailer pentru sezonul al treilea promite destul de multe, așadar rămâne de văzut dacă mult-iubitul și apreciatul serial va reuși să mențină ștacheta sus.

Niciun alt serial de supereroi nu face ceea ce face The Boys, cu excepția Peacemaker de pe HBO Max, ceea ce îl face unic printre numeroasele producții tematice, bazate pe benzi desenate.

Sezonul 3 debutează pe 3 iunie și îl vei putea vedea pe Prime Video.