VIDEO Dacă îți era dor de Jason Momoa, iată o veste bună: actorul se întoarce în „See”

VIDEO Dacă îți era dor de Jason Momoa, iată o veste bună: actorul se întoarce în „See”

Apple TV+ a dezvăluit ultimul trailer pentru „See”, sezonul 3, în care poți vedea noi detalii despre ce se va întâmpla în serialul post-apocaliptic în care joacă Jason Momoa.

Creat și scris de Steven Knight, responsabil și pentru succesul din spatele Peaky Blinders, drama distopică este plasată într-un viitor primitiv (peste câteva sute de ani) în care toată omenirea își pierde capacitățile pe care le are astăzi. Cu toate acestea, tribul Alkenny crede că doi dintre copiii din comunitate sa posedă puterea mitică a clarviziunii.

Alături de Jason Momoa, care conduce distribuția în rolul războinicului curajos Baba Voss, din tribul Alkenny, în serial mai joacă și Alfre Woodard, în rolul lui Paris, un înțelept al tribului care îndeplinește funcția de șaman. Tot în „See” joacă, de asemenea, Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Yadira Guevara-Prip, Eden Epstein, Olivia Cheng, Hoon Lee și Tom Mison. Trebuie menționat că mulți dintre acești actori sunt nevăzători – un amănunt important și, fără niciun dubiu, o decizie admirabilă.

Ultima șansă să-l admiri pe Jason Momoa în „See”

Serialul a fost reînoit pentru sezonul 3, în urmă cu un an, iar de atunci s-a aflat că acesta va fi ultimul sezon, din nefericire.

Cu câteva luni înainte de premiera oficială, Apple TV a lansat primul trailer din sezonul 3 pentru „See”. Teaserul pentru ultimul sezon ni-l arată pe Baba Voss, interpretat de Jason Momoa, revenind în acțiune pentru a-și proteja soția și copiii adoptați, Kofun și Haniwa, de noile amenințări create de un om de știință trivantian. Trailerul dezvăluie și data premierei pentru sezonul 3: mai exact, îl vei putea vedea începând cu 26 august.

Mai mult, în sezonul 3 va reveni și Dave Bautista, în rolul lui Edo Voss. Sezonul următor începe la aproximativ un an după evenimentele din sezonul 2, care ni l-au prezentat pe Baba învingându-și fratele mai mic și lasându-și familia în urmă pentru a trăi în pădure.