19 sept. 2022 | 12:26

VIDEO Ce știm de despre GTA 6: tocmai au “scăpat” pe internet detaliile pe care le-au așteptat fanii

ACTUALITATE
VIDEO Ce știm de despre GTA 6: tocmai au “scăpat” pe internet detaliile pe care le-au așteptat fanii

„Unul dintre cele mai mari hackuri din istoria jocurilor video”.

Un utilizator de pe GTAForums cu numele „teapotuberhacker” care spune că s-a aflat și în spatele unui hack recent asupra Uber a postat 90 de videoclipuri despre care susține că provin dintr-o versiune de testare a Grand Theft Auto 6, rulând cu „GTA 5 și 6 cod sursă și active”. Capturile de ecran și clipurile din aceste videoclipuri circulă pe YouTube, Twitter, Reddit și în alte părți și se aliniază cu detalii din recenta scurgere GTA 6, precum și cu una anterioară, ambele sugerând că va avea mai multe personaje jucabile, unul o femeie și să fie stabilit în și în jurul orașului Vice City, în stil Miami.

Valabilitatea scurgerii a fost confirmată de reporterul Bloomberg Jason Schreier, care a spus: „Nu că ar exista prea multe îndoieli, dar am confirmat cu surse Rockstar că scurgerea masivă Grand Theft Auto VI din acest weekend este într-adevăr reală. Filmările sunt timpurii și neterminate, desigur. Acesta este unul dintre cele mai mari hackuri din istoria jocurilor video și un coșmar pentru Rockstar Games”.

Într-un videoclip, un jucător-personaj pe nume Lucia jefuiește un restaurant de vafe cu un complice pe nume Jason, luând ostatici ca și cum ar fi în Pulp Fiction. Un cronometru numără invers „Timp până când polițiștii sunt expediați” și totul pare să amintească de jafurile din Red Dead Redemption 2, în ciuda NPC-urilor manechin care trec prin obiecte, text de dialog cu substituent precum „Jason: GENERIC_CURSE_TO_SELF” și o mașină de poliție care este a fost reciclată din GTA 5 doar cu V.C.P.D. scris pe ea.

Versiune pre-alpha

Mai convingătoare sunt filmările care arată o conversație la piscină între un jucător-personaj masculin și câțiva asociați. Dialogul de genul „Oh, da, a murit, nu-i așa? Ca și cum există o țară numită Finlanda”, devine extrem de Rockstar, iar calitatea actoriei vocale se verifică.

Scurgerea anterioară a GTA 6 a susținut că jocul a fost în dezvoltare din 2014 și a fost inițial denumit de cod „Project Americas”. Aceste fișiere, care au cuvântul „Americas” în numele lor și unele dintre ele arată o versiune care rulează pe un kit de dezvoltare PlayStation 4, ar putea fi vechi de câțiva ani.

Totuși, dacă sunt legitime, confirmă detaliile ample despre scurgerile anterioare, care l-au făcut să sune ca un joc care probabil nu va fi făcut până în 2025.

Mai jos, este un colaj cu toate videoclipurile din ajunse pe internet, dar important de reținut este faptul că acesta ar putea fi dat jos la cererea Rockstar.