Când apare cel mai așteptat joc video al anului: mai devreme decât GTA 6

Când apare cel mai așteptat joc video al anului: mai devreme decât GTA 6

“Test Drive Unlimited Solar Crown”, mult așteptata a treia parte din seria “Test Drive”, are, în sfârșit, o dată de lansare. Fanii vor mai aștepta puțin pentru acest joc video. Nacon intenționează să lanseze jocul pe 22 septembrie 2022.

Compania a făcut anunțul în timpul unui live stream Nacon Connect. Dezvoltatorul KT Racing spune că MMO-ul auto va avea loc în Hong Kong, urmând locațiile din Oahu și Ibiza ale jocurilor anterioare, și recreează regiunea la o scară 1: 1. Împreună cu zonele urbane, te poți aștepta să explorezi păduri, munți, mlaștini și plaje.

Cel mai așteptat joc video al anului vine în 2022

Jocul video va include un turneu de curse, precum și un conflict între două clanuri, Streets și Sharps. Te vei alătura uneia dintre găști și vei încerca să dobori clanul rival. Mai multe detalii despre primul joc Test Drive Unlimited, de peste un deceniu, vor apărea în lunile următoare.

Între timp, Nacon și dezvoltatorul Daedalic au mai aruncat o privire asupra “The Lord of the Rings: Gollum”, care este programat să sosească și el în toamna anului 2022. Acesta va avea loc în regiuni ale Pământului de Mijloc, pe care este posibil să nu le fi văzut până acum. Vei întâlni alte personaje familiare, inclusiv tatăl lui Legolas, Thranduil și Gandalf.

A existat, de asemenea, un anunț și un scurt teaser pentru “RoboCop: Rogue City”, în care legendarul cyborg are sarcina de a curăța străzile din Old Detroit. Este un shooter first-person, de la dezvoltatorul Teyon, și vine pe PC și console în 2023.

Pe de altă parte, Nacon a dezvăluit că Steelrising, de la studioul Greedfall Spiders, va sosi în iunie, anul viitor. Cu toate acestea, Vampire: The Masquerade – Swansong și Blood Bowl 3 au fost amânate până în 2022.

Poți să vezi trailerul de la Test Drive Unlimited Solar Crown puțin mai jos.

Citește și: