Vești proaste pentru fanii iPhone: ce se întâmplă cu modelul SE

Vești proaste pentru fanii iPhone: ce se întâmplă cu modelul SE

La începutul anului 2021, unele zvonuri au vorbit despre următorul iPhone SE cu un design mai modern.

Acum, totuși, printr-o „actualizare” a unui astfel de zvon, ni se spune că, de fapt, iPhone SE (2022) va avea același design ca și iPhone SE (2020), care de fapt a refolosit designul iPhone 8 din 2017.

Acest lucru cu siguranță va părea deplasat în lumea mobilă în acest an, practic toate telefoanele, inclusiv cele cu buget redus, mulțumindu-se cu aspectul „tot ecranul”. Noul iPhone SE nu va avea nimic din toate acestea, totuși. Din nou, cumpărătorilor de iPhone SE nu le pasă cât de învechit este designul dispozitivului lor, atâta timp cât rămâne cel mai ieftin iPhone de cumpărat, îl vor primi – din acest motiv. Ah, și de data aceasta, va fi și 5G încorporat.

Un design învechit

„*Actualizare la acest tweet!* iPhone SE cu un design similar cu XR/11 cu o dimensiune a ecranului puțin mai mică, a fost împins înapoi la o lansare așteptată din 2024. Pentru 2022, Apple va lansa în schimb un iPhone SE cu 5G, o denivelare a specificațiilor și același design ca modelul 2020.” a postat pe Twitter Dylan, cel care a lansat zvonul.

Este probabil cel mai ciudat produs mobil de la Apple, iPhone SE, cu ciclul său de reîmprospătare de doi ani, nemaiauzit în altă parte, chiar și în portofoliul propriu al Apple, iar acele reîmprospătări doar „împrospătează” ceva în departamentul de design la fiecare generație, adică la fiecare patru ani! Dar, din nou, nimic din toate acestea nu contează, oamenii vor continua să cumpere iPhone SE pentru că este singurul iPhone ieftin.

În 2024, apropo, iPhone SE ar trebui să primească un design care să amintească de iPhone XR și iPhone 11, doar cu o dimensiune a ecranului puțin mai mică. Nu va primi Face ID, dar se presupune că va veni cu un senzor Touch ID încorporat în butonul de pornire. Peste doi ani, veți obține astfel de inovații uimitoare pe iPhone SE.

Citește și:
Etichete: