05 iun. 2022 | 08:25

Vești bune pentru fanii Call of Duty: pe ce platformă ar putea fi lansat următorul joc

ACTUALITATE
Vești bune pentru fanii Call of Duty: pe ce platformă ar putea fi lansat următorul joc

În 2017, Call of Duty: Black Ops 4 a fost lansat pe Battle.net — primul joc din serie disponibil pe lansatorul Activision Blizzard și nu pe Steam.

Tendința a continuat cu CoD-urile ulterioare: Modern Warfare, Warzone, Black Ops Cold War și Vanguard. Această tendință s-ar putea inversa odată cu Call of Duty: Modern Warfare 2 de anul acesta, dacă putem citi în splash art-ul depistat pe Steam și apoi postat pe Reddit de un utilizator numit Kalinine.

Arta, care a fost găsită în partea de jos a paginilor pentru Call of Duty DLC, a fost eliminată rapid și acum imagini goale apar sub pagini precum cea care colectează DLC-uri pentru Black Ops 3. În timp ce a fost încă live, caseta a arătat aceeași imagine cu Lt. Simon „Ghost” Riley fiind folosit pentru a promova Modern Warfare 2, de exemplu, în tweet-ul care anunță data lansării. Noroc pentru Redditor garysplay, care a salvat un link către imaginea de fundal.

O mișcare deșteaptă

Deși ar putea fi o simplă eroare din partea celui care se uită după actualizarea paginilor CoD pe ​​Steam, seria care se întoarce în vitrina Valve ar avea sens. Modern Warfare 2 va fi primul CoD lansat de la achiziția de către Microsoft a Activision Blizzard, iar Microsoft a adus mai multe jocuri pe Steam în ultimii ani. Seria Halo, de exemplu, precum și Gears 5, Sea of ​​Thieves, Minecraft Dungeons și ultimele două jocuri Forza Horizon.

Este greu de imaginat, dacă Call of Duty chiar revine la Steam sau dacă jocurile Blizzard precum World of Warcraft îl vor urma, totuși. Și chiar dacă Modern Warfare 2 apare pe Steam, asta nu garantează că nu va trebui să utilizezi și Battle.net pentru a-l lansa.

Asta se întâmplă în cazul jocurilor Ubisoft și Ubisoft Connect.

Mai multe detalii vor apărea mai aproape de lansarea lui Modern Warfare 2 pe 28 octombrie.