Call of Duty Warzone: când apare sezonul 3 al faimosului joc

Call of Duty Warzone: când apare sezonul 3 al faimosului joc

Pregătește-te pentru Operațiunea Monarh din mai.

Sper că ai terminat de farmat ultimul battlepass, pentru că astăzi începe un nou sezon al Call of Duty: Warzone Pacific. Sezonul 3, Clasified Arms, are mai puțin conținut la lansare decât sezoanele trecute, dar jucătorii așteaptă ceva mai important în luna mai: Operațiunea Monarch, un eveniment de durată limitată care îi pune pe Godzilla și King Kong unul împotriva celuilalt pe plajele din Caldera. Ar trebui să fie interesant.

Dar până când cei doi răufăcători se vor lupta, aceasta este o actualizare minoră. Există un nou permis de luptă, ca întotdeauna, câteva puncte noi de interes pe Caldera (inclusiv un site de săpături care pare să conţină scheletele uitate ale lui Godzilla şi Kong) şi revenirea Iron Trials, varianta hardcore a Battle Royale care a fost populară pe harta originală Verdansk a Warzone. Au apărut și două noi arme Vanguard – pușca M1916 și pușca de asalt Nikita AVT.

Ca de obicei, cea mai rapidă modalitate de a debloca aceste noi arme este achiziționarea permisului de luptă și creșterea prin primele 20 de niveluri, care, după toate probabilitățile, prezintă și câteva pachete cosmetice pentru fiecare armă.

Raven Software continuă să dezvolte jocul

Raven Software face, de asemenea, o schimbare semnificativă la puștile cu lunetă de la Warzone.

Lunetiştii au devenit şi mai populari de când sănătatea a crescut la 150 datorită capacităţii lor de a ucide cu o singură lovitură. Dezvoltatorului îi plac lunetiştii în acest rol, dar îi stăpâneşte puţin prin scăderea intervalului maxim de ucidere cu o singură lovitură pentru mulţi dintre ei. Consultați notele patch-urilor pentru modificările exacte, dar iată armele care vor continua să ucidă cu o singură lovitură în cap la orice distanță:

  • HDR (MW)
  • Sniper Rifle Charlie (MW)
  • ZRG 20mm (BOCW)
  • 3-Line Rifle (VG)
  • Gorenko Anti-Tank Rifle (VG)

Actualizarea sezonului 3 necesită o descărcare de 38 GB pe PC. Dacă actualizezi atât Warzone, cât și Modern Warfare 2019, este 98 GB. Deci, dacă nu joci Modern Warfare în curând, dar încă îl ai instalat dintr-un motiv oarecare, cel mai bine îl ștergi înainte de a începe această actualizare.

Citește și: