Veste bună pentru fanii „Emily in Paris”: serialul are sezoane noi pe Netflix

Veste bună pentru fanii „Emily in Paris”: serialul are sezoane noi pe Netflix

„Emily in Paris”, serialul de pe Netflix care a impresionat o lume întreagă, va avea sezoane noi pe platforma de streaming.

Emily in Paris este un serial american de comedie-dramă pe streaming, creat de Darren Star pentru Netflix. Așadar, Darren Star este creator, producător executiv şi scenarist. Producători executivi sunt şi Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media), Andrew Fleming.

Produs de MTV Entertainment Studios și dezvoltat inițial pentru Paramount Network, unde a primit o comandă direct în serie în septembrie 2018, serialul a fost mutat pe Netflix în iulie 2020. Filmările au loc în Île-de-France, în principal la Paris și suburbiile sale și a început în august 2019.

Cel de-al doilea sezon a fost lansat pe 22 decembrie, anul trecut, şi a debutat în Top 10 Netflix global şi în fruntea listei în 94 de ţări, cu 107,6 milioane de ore vizionate în perioada 22-26 decembrie 2021.

În sezonul al doilea, mai înrădăcinată în viaţa ei din Paris, Emily se descurcă mai uşor, dar stilul de viaţă franţuzesc îi dă în continuare de furcă. După ce intră într-un triunghi amoros cu vecinul ei şi cu prima ei prietenă franţuzoaică, Emily e hotărâtă să se concentreze asupra muncii, care devine din ce în ce mai complicată în fiecare zi. La cursul de limba franceză, cunoaşte un expat care o enervează la culme, dar care o şi intrigă.

Emily in Paris va avea două sezoane noi pe Netflix

Acum, conform paginii oficiale de Netflix România, Emily in Paris va avea două sezoane noi pe Netflix: trei și patru.

Povestea serialului sună cam așa. Emily este o ambițioasă directoare de marketing din Chicago, în vârstă de douăzeci și ceva de ani. Pe neașteptate, primește jobul ideal la Paris atunci când compania la care lucra achiziționează o companie franceză de marketing pentru produse de lux, căreia Emily trebuie să-i revitalizeze strategia pentru rețelele de socializare.

Noua viață pariziană a lui Emily este plină de aventuri palpitante și provocări surprinzătoare, ea străduindu-se să-și cucerească noii colegi de serviciu, să-și facă prieteni și să se bucure de relații romantice noi.

Citește și: