Un șofer ucrainean a lovit un copil cu mașina, la Cluj. Oamenii au aruncat cu pietre în autovehiculul refugiatului

Un șofer ucrainean a lovit un copil cu mașina, la Cluj. Oamenii au aruncat cu pietre în autovehiculul refugiatului

Tragedie în cursul zilei de astăzi, după ce un băiat de 10 ani a fost lovit pe o stradă din Dej, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis, de o maşină condusă de un cetăţean ucrainean. Acum, poliţiştii fac cercetări inclusiv pentru faptul că autovehiculul respectiv ar fi fost ulterior avariat cu mai multe pietre aruncate de persoanele aflate în zonă.

Copil lovit de o mașină la Cluj, condusă de un șofer ucrainean

Eveniment rutier produs în jurul orei 8:00, pe strada Bistriţei, din municipiul Dej. Un autoturism condus în direcţia municipiului Bistriţa de un conducător auto în vârstă de 44 de ani, de cetăţenie ucraineană, ar fi acroşat un minor în vârstă de 10 ani, din judeţul Sălaj, angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ. Minorul a fost transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate”, găsim notat într-o informare a IPJ Cluj.

Conform sursei citate, maşina respectivă ar fi fost avariată ulterior cu pietre aruncate de persoanele din zonă.

„Din primele informaţii rezultă faptul că, ulterior evenimentului rutier, persoane aflate în zonă ar fi aruncat cu pietre în direcţia autoturismului implicat în accidentul rutier, rezultând deteriorarea parbrizului, aspecte care urmează a fi verificate, în vederea luării măsurilor legale”, se mai arată în informarea IPJ Cluj.

În aceste momente poliția desfășoară cercetări pentru a lua măsuri legale la adresa persoanelor implicate în incident. Baiatul accidentat a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii evenimentului, după care vor fi trași la răspundere și cei care au provocat scandalul.