Un nou gigant vine în România, e oficial: angajările masive și salariile pe măsură, o posibilitate reală

Un nou gigant vine în România, e oficial: angajările masive și salariile pe măsură, o posibilitate reală

Apar noi oportunități de lucru pentru români, ceea ce reprezintă o veste extraordinară, dat fiind contextul economic dificil pe care îl traversăm în acest moment.

Sondajele recent efectuate pe piața muncii scot în evidență o dinamică aproape record în privința recrutărilor și intențiilor de angajare.

Românii sunt în căutare de locuri de muncă mai bine plătite, în situația în care inflația a depășit pragul de 15%, iar scumpirile sunt la tot pasul. Ei bine, pentru aceia dintre noi care au ca obiectiv o nouă oportunitate în carieră, iată că șansa ne surâde!

Oportunități de angajare ca în SUA sau China, chiar la noi în țară

O nouă companie mare își face apariția pe piața autohtonă și are nevoie de forță de muncă. Este vorba despre gigantul german Dirak, care produce peste 4.000 de subcomponente utilizate în sistemele de închidere. Produsele sale ajung să fie de mare preț în industrii precum ingineria mecanică, de transport sau energetică, dar și în IT.

Compania are o imagine importantă la nivel internațional, cu prezențe puternice în mai multe colțuri ale lumii, cum ar fi China sau Statele Unite ale Americii.

”Compania are 500 de angajați, 6 unități de producție și asamblare în Statele Unite, China, India și Orientul Mijlociu, precum și 32 de distribuitori pe diverse piețe”, transmit reprezentanții acestei organizații internaționale.

Dacă ești interesat să lucrezi pentru gigant, trebuie să știi că acesta a ales să își deschidă sediul în Sibiu. Dat fiind faptul că vorbim despre o companie puternică și cu o tradiție importantă, e de așteptat ca pachetul salarial să fie unul care să atragă forță de muncă în țara noastră, unde salariile sunt, în general, nu prea atractive, mai ales în firmele mici, în IMM-uri, unde bugetul nu este atât de generos, în multe dintre cazuri. De altfel, în funcție de pregătirea ta și de specificul postului ocupat, salariul diferă, la fel ca în orice altă organizație.

Așteptăm cu interes mai multe detalii din partea companiei cu privire la ofertele salariale concrete, dar să-i lăsăm gigantului puțin timp să se acomodeze la noi. Vă vom ține la curent cu toate aceste informații, pentru a avea o șansă reală la o nouă oportunitate pe piața muncii, care a început deja să prindă contur, așa că nu pierde nimic!