Un nou gigant vine în România, cu angajări generoase și salarii pe măsură: cu ce se ocupă noua fabrică

Un nou gigant vine în România, cu angajări generoase și salarii pe măsură: cu ce se ocupă noua fabrică

Românii care sunt în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se integreze de acum încolo pe piața muncii din țară au parte de o nouă oportunitate.

O mare companie internațională intră pe piața noastră și are nevoie de forță de muncă locală, pentru a acoperi posturile care sunt vacante.

Este vorba despre gigantul grup Bobnet. Compania deschide fabrica Bob IoT Enterprise la Pitești. Aici se vor produce produce dispozitive inovatoare de tip Internet of Things (IoT), aparate dirijate prin Internet, dedicate pieței europene, cu scopul de a inova și automatiza comerțul de proximitate.

„Activitatea noastră nu este limitată de producerea dispozitivelor pentru grupul Bobnet. Planificăm să executăm comenzile pentru proiectarea şi producerea altor dispozitive IoT conform cererii pieţei europene, inclusiv dispozitive IoT de logistică complexe“, a explicat Darius Mihalcea.

Investiții uriașe în România și oportunități neașteptate pentru angajații noștri

Investițiile companiei în dezvoltarea din țara noastră se ridică la sume impresionante, fiind vorba despre aproximativ 5-10 milioane de euro! Scopul companiei este de a produce 200.000 de dispozitive IoT care vor revoluţiona comerţul de proximitate.

„Fabrica Bob IoT Enterprise produce deja dispozitivele Bob Concierge. În prezent, aceasta ocupă o suprafaţă de peste 2.000 mp şi are comenzi pentru mai mult de 400 de astfel de dispozitive. Investiţia totală în proiect va fi între 5 şi 10 milioane euro, adaptabil volumelor de producţie, bugetul urmând să fie alocat în etape, în funcţie de volumul de activitate, şi va creşte treptat în funcţie de evoluţia numărului de comenzi în regiune. Astfel, fabrica Bob IoT Enterprise a fost concepută să opereze în mod flexibil”, mai transmite compania.

Obiectivul principal al fabricii va fi fabricarea la nivel industrial a unei game variate de dispozitive IoT pentru retail-ul automatizat şi logistică inteligentă.

“Obiectivul nostru este de a comercializa în Europa peste 200.000 de dispozitive în următorii 10 ani. În acest scop, productivitatea întreprinderii va fi gradual mărită, până la 30.000 – 40.000 de dispozitive anual, iar numărul angajaţilor estimăm că va atinge câteva sute. Geografia de exporturi va cuprinde practic toate ţările europene, inclusiv a Europei de Est. Nu excludem şi exporturi în afara Europei“, a declarat Darius Mihalcea, directorul Bob IoT Enterprise.

Aceste investiții în România sunt deosebit de oportune, dat fiind faptul că, în acest moment, numeroși români caută noi oportunități pe piața muncii.

Pe fondul scumpirilor accentuate din ultimele luni, angajații își doresc să exploreze mai multe posibilități în materie profesională, cu scopul de a câștiga mai mulți bani și de a face față cheltuielilor crescute.