Trilogia Immortality, pe Xbox și PC: când se va întâmpla minunea, ce știm până acum despre asta

Trilogia Immortality, pe Xbox și PC: când se va întâmpla minunea, ce știm până acum despre asta

„Immortality”, cel mai recent joc video venit de la creatorul titlurilor de succes „Her Story” și „Telling Lies”, Sam Barlow, urmează să ajungă pe consolele Xbox Series, Game Pass și PC, foarte curând.

Mai exact, acest lucru ar urma să se întâmple cândva, în această vară, deși o dată exactă a lansării „Immortality” nu este cunoscută, în acest moment.

La fel ca predecesorii săi, „Immortality” este prezentat în variantă de video full-motion și folosește scene cinematografice interactive, ca mecanism principal agreat. Cu toate acestea, spre deosebire de jocurile anterioare create de Sam Barlow, „Immortality” vine cu ceva în plus, și anume cu o atmosferă întunecată, aproape terifiantă, ceea ce, în mod evident, contribuie la „fiorul” psihologic clasic al jocurilor sale.

„Immortality” va fi structurat în trei părți distincte: ce altceva mai știm, până acum

Jocul video „Immortality” va fi structurat în trei părți distincte, fiecare dintre aceste părți reprezentând un film cu accente misterioase, încă nelansat, cu focus pe actrița fictivă Marissa Marcel.

Marcel dispare imediat după încheierea filmărilor aferente acestor filme, iar gamerii au datoria de a investiga rolele de film pierdute pentru a-și da seama ce s-a întâmplat cu actrița, încercând să pună cap la cap toate detaliile. Iată lista de filme cu ajutorul căreia jucătorii vor trebui să deslușească misterul dispariției Marissei Marcel: „Ambrosio” (1968), „Minsky” (1970) și „Two of Everything” (1999).

Barlow a dezvăluit primele detalii despre trilogia „Immortality” în 2020 și a lansat un teaser în iunie 2021, cu toate că, la momentul respectiv, alte detalii nu erau cunoscute.

Noul trailer al jocului, lansat de curând, ne oferă o perspectivă destul de detaliată în ceea ce privește „Immortality”. Îl puteți vedea mai jos, în cadrul acestui articol.

Pentru a crea noul joc, Barlow a fost ajutat de trei scenariști: Allan Scott („Queen’s Gambit”, disponibil pe Netflix), Amelia Gray („Mr. Robot”), dar și Barry Gifford („Lost Highway”).

Citește și: