Trailerul pentru sezonul 2 din Kung-Fu, lansat: când îl poți vedea

Trailerul pentru sezonul 2 din Kung-Fu, lansat: când îl poți vedea

Un nou trailer pentru sezonul doi din „Kung Fu” ne face cunoștință cu noi „dușmani”. Bazat pe serialul clasic din 1972, cu David Carradine în rolul principal, noul show tv, dezvoltat de Christina M. Kim, spune povestea lui Nicky Shen, o tânără care-și abandonează studiile la Universitatea Harvard pentru a proteja comunitatea din San Francisco, cu ajutorul artelor marțiale la care, evident, se pricepe foarte bine.

Actrița Olivia Liang joacă rolul lui Nicky. Din distribuție mai fac parte, de asemenea, Eddie Liu, Kheng Hua Tan, Gavin Stenhouse, Shannon Dang, Yvonne Chapman, însă și Vanessa Kai.

Noul sezon din serialul „Kung Fu” va pune accentul pe un conflict de familie: personajul principal, pus într-o postură sensibilă

Într-un nou trailer, distribuit de The CW Network, se întrevede o confruntare între Nicky și verișoara ei, Mia (rol jucat de Vanessa Rao). Cu toate, cel puțin inițial, Nicky nu pare să-și dorească o astfel de confruntare, părând să fie mai mult decât reticentă, în cele din urmă constată că nu are de ales, întrucât Mia este, evident, de altă părere. Iar când cineva își dorește o confruntare, este de datoria ta să te aperi.

De altfel, din câte putem observa, personajul Mia pare să devină cheia celui de-al doilea sezon „Kung Fu”, cel mai probabil, acțiunea concentrându-se în jurul antitezei dintre ea și Nicky, personajul principal. Rămâne de văzut cum se va sfârși această luptă.

Sezonul 1 din „Kung Fu” a avut parte de debutul oficial în aprilie 2021, difuzând 13 episoade și obținând un rating de 86%, pe Rotten Tomatoes. În urma acestor cifre, show-ul tv a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, în luna mai a anului 2021, producția efectivă a acestuia marcându-și startul în septembrie 2021.

„Kung Fu” este programat să revină la The CW Network în data de 9 martie 2022.

Cel mai nou trailer al acestui serial, aferent sezonului doi, poate fi urmărit aici: