Rivalul lui Netflix apare în România pe 8 martie 2022. E oficial, cât va cotsa abonamentul lunar

Rivalul lui Netflix se lansează pe 8 martie 2022 în România, noua platformă fiind disponibilă la un preț mai mic decât cel practicat lunar de Netflix. Rivalul vine și cu o serie de oferte, reduceri de preț și un cost mai mic la abonamentul pe an. „Este o nouă experienţă de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment“. Mai multe detalii, în rândurile de mai jos ale acestui articol.

Rivalul lui Netflix apare în România pe 8 martie

HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, va fi lansată în România pe data de 8 martie, înlocuind HBO GO, potrivit anunțului făcut de reprezentanții companiei, care primit o lume a entertainmentului de înaltă calitate de la branduri iubite precum Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals şi multe altele.

Așadar, începând cu 8 martie 2022, utilizatorii români vor putea să își înscrie abonamente la serviciul HBO Max, care va fi disponibil la prețul de 4,99 euro, adică 25 de lei. Pentru a sărbători însă lansarea noii platforme, cei care se vor abona înainte de sfârșitul lunii martie vor avea parte de o ofertă specială.

Mai exact, atât abonații noi, cât și cei care sunt deja abonați la HBO GO vor beneficia de un preț redus la noul abonament, respectiv 3,30 euro pe lună, adică în jur de 17 lei. Promoția le va oferi clienților o reducere de 33% din prețul lunar pentru toată perioada abonamentului acestora.

Citește și: Pericol pentru Netflix în România. Platforma care apare și vrea să bată tot

E oficial, cât va cotsa abonamentul lunar

Oferta este disponibilă pe termen nedeterminat, astfel că cei care au un abonament HBO Max activ vor beneficia de acest preț special atâta vreme cât nu-l anulează.

După ziua de 31 martie, pe lângă abonamentul lunar va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienţilor de retail, la preţul de 39.90 euro pe an, care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la preţ de 8 luni.

„HBO Max este o nouă experienţă de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale şi titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum şi de la alte studiouri.

Suntem încântaţi să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte ţări din Europa şi nu numai“, a declarat Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA.