Trailerul pentru serialul “1899” este aici: noua serie de pe Netflix, de la creatorii “Dark”

Trailerul pentru serialul “1899” este aici: noua serie de pe Netflix, de la creatorii “Dark”

Netflix lansează un trailer nou-nouț pentru viitorul lor serial de mister “1899”, de la creatorii din spatele celebrului serial SF german “Dark”.

Dacă nu ai văzut serialul Dark, este o versiune mai matură a „Stranger Things”, care urmărește viețile a patru familii din orașul german fictiv Winden. Pe parcurs, sunt investigate disparițiile mai multor copii și a felului în care acestea sunt legate de trecut.

Povestea din 1899 are loc într-un cadru de epocă și urmărește călătoria unei nave numite Kerberos, care transportă imigranți europeni de la Londra la New York pentru a-și începe o nouă viață. Cu toate acestea, când întâlnesc o altă barcă de migranți aflată în derivă în larg, care a dispărut de luni de zile, călătoria lor ia o întorsătură neașteptat de întunecată.

Netflix va lansa un serial interesant

Acum, Netflix a lansat un nou teaser trailer pentru 1899, prezentând imaginile uimitoare din punct de vedere vizual ale viitoarei serii. Trailerul începe cu prezentarea personajului actriței britanice Emily Beecham, Maura Franklin, în timp ce aceasta pune la îndoială motivele și raționamentul din spatele prezenței pasagerilor la bordul navei. Trailerul este însoțit în continuare de niște imagini simbolice atrăgătoare și de o atmosferă sumbră, elemente care au fost proeminente în Dark.

În 1899, regizorii germani Baran bo Odar și Jantje Friese caută să cucerească lumea, după succesul și popularitatea masivă a lui Dark. Cei doi au dezvăluit recent că tema călătoriei în timp nu va face parte din povestea 1899, deoarece nu au vrut să repete formula. Pe de altă parte, ei au promis că vor fi mai multe mistere de rezolvat de către spectatori cu privire la fiecare dintre personaje, ceea ce este sugerat în trailerul afișat mai jos.

Netflix nu a anunțat încă o dată de lansare pentru 1899, dar publicul se poate aștepta să rezolve cel mai recent puzzle al regizorilor Dark la sfârșitul acestui an.

Citește și:
Etichete: