Top 10 seriale la care trebuie să te uiți neapărat în 2022

Dacă ești un mare iubitor de seriale, azi am pentru tine un material care te va bucura!

Vom discuta, pe scurt, despre cele mai bune seriale care au apărut în 2022 și pe care nu ai voie să le ratezi.

Fie că este vorba de titluri noi sau de sezoane nou apărute la un serial mai vechi, anul curent vine cu o multitudine de producții din care poți alege.

Să începem!

The Midnight Club

Este realizat de Mike Flangan, creatorul serialelor „The Haunting of Hill House” și „Midnight Mass”. Subiectul îl reprezintă 7 tineri cu boli terminale care locuiesc în Rotterdam Home. Plăcerea lor este de a se întâlni noaptea pentru a își spune povești horror, promițând ca toți să rămână prieteni și după moarte. Șocul are loc când unul dintre ei moare și chiar se ține de cuvânt!

Peacemaker

Este o mini-serie de 8 episoade produsă de HBO Max. Actorul John Cena este un super-erou care luptă pentru pace, folosindu-se de orice mijloc posibil. Putem spune chiar că este scopul lui suprem pe pământ! Este un serial pe care iubitorii de filme cu super-eroi îl vor îndrăgi înstant.

În jurul lumii în 80 de zile

Este o producție de 8 episoade ce are la baza deja celebrul roman al lui Jules Verne. Călătorul și eruditul Phileas Fogg este interpretat de David Tennant, valetul loial Jean Passepartout este interpretat de Ibrahim Koma și jurnalista Abigail Fortescue de actrița germană Leonie Benesch.

Interviu cu un vampir

Este un serial marca AMC și este bazat pe romanele regretatei Annei Rice. În primul sezon vei avea parte de 8 episoade pline de intrigi periculoase și scene fierbinți. În distribuție îi vom regăsi pe Jacob Anderson, în rolul lui Louis, și Sam Reid, în rolul lui Lestat.

House of The Dragon

Este un prequel al deja celebrei producții „Game of Thrones”. Acțiunea are loc cu 300 de ani înainte și ne arată povestea Casei Targaryen, precum și a membrilor săi. George R.R. Martin este producător executiv, alături de Ryan

Condal. Printre actorii care fac parte din această distribuție îi vom regăsi pe: Matt Smith, Steve Toussain, Olivia Cooke sau Emma D’Arcy.

Inventing Anna

O producție Netflix despre escroci și poveștile lor, asemeni celebrului „The Tinder Swindler”. Se pare că oamenii au prins gustul filmelor și al serialelor care prezintă moduri inedite prin care infractorii păcălesc oameni naivi pentru a le lua toți banii pe care îi au. Eroina este Anna, o vedetă a Instagramului care a reușit să păcălească oameni bogați din Manhattan, America.

The Crown

Producția de succes se va bucura de lansarea celui de-al cincilea sezon în luna noiembrie 2022. Serialul care a câștigat premiul Emmy vine însă cu o modificare majoră care ar putea supăra fanii. Actorii principali au fost schimbați: Imelda Staunton o interpretează pe Regina Elisabeta a II-a, iar Dominic West îl interpretează pe Prințul Charles.

Stăpânul inelelor – Inelele puterii

Este o ecranizare în regia Prime Video pe care fanii primelor producții cu același nume o pot vedea începând cu luna septembrie 2022. Este regizat de J.A. Bayona, cel care a realizat și Jurassic World: Fallen Kindgdom, iar acțiunea are loc cu mii de ani înainte de „The Hobbit” și „Stăpânul inelelor”.

The Sandman

Este un serial gotic fantezist ce a apărut deja pe Netflix și care ne prezintă câte puțin din istorie și mitologie. Vom putea vedea referințe către figuri legendare precum Orfeu și William Shakespeare. Producția se anunță a fi un mare succes!

Însoțitoarea de zbor

Un serial marca HBO Max care se bucură de un nou sezon și un real succes. În rolul principal o regăsiți pe Kaley Cuoco, celebră deja datorită rolului din serialul „The Big Bang Theory”. De data aceasta, simpatica blondină interpretează rolul unei stewardese care este într-o cursă contra cronometru cu un ucigaș plătit, dar și cu FBI. Producția a fost catalogată un „pulp fun” care o să vă țină cu ochii lipiți de monitoare, garantat!

Pe lângă producțiile din 2022 enumerate mai sus, mai am câteva recomandări recente pentru voi ca:

  • Julia – cel mai simpatic serial de comedie din 2022 produs de HBO Max
  • Fideli – un serial marca Netflix bun, de tip dramă, apărut anul acesta
  • Starstruck – considerat a fi cel mai bun serial de tip comedie romantică din 2022, preluat de HBO Max
  • Ghid astrologic pentru inimi frânte – cu al doilea sezon al serialului italienesc lansat deja pe Netflix
  • Anatomy of a scandal – un serial Netflix ce a fost lansat în aprilie 2022 și care se bucură de succes
  • Bridgerton – serialul a revenit cu sezonul 2, lansat deja în martie 2022
  • Peaky Blinders – producție ce revine cu un ultim sezon în 2022
  • The Pursuit of Love – catalogat drept cel mai bun serial romantic din 2021
  • Scene dintr-o căsnicie – considerat a fi cel mai bun serial dramă din 2021, pe HBO Go