Anna Delvey a văzut Inventing Anna: ce părere are despre prestația actriței Julia Garner

Anna Delvey a văzut Inventing Anna: ce părere are despre prestația actriței Julia Garner

„Inventing Anna” este cea mai nouă producție venită de la Shonda Rhimes, direct pe Netflix. Seria limitată spune povestea Annei Delvey, o rusoaică ce a inventat un rol pe care l-a jucat mai ceva ca la Hollywood.

Iar dacă prestația Annei Sorokina (Delvey) a fost una excelentă, femeia reușind să păcălească multe persoane influente din New York, escrocându-le, cu această ocazie, de foarte mulți bani, era evident că rolul acesteia, în noua miniserie creată de Shonda Rhimes, nu avea cum să fie jucat de nimeni altcineva decât Julia Garner, care s-a remarcat, în trecut, și în serialul „Ozark”.

Ce a spus „adevărata” Anna Delvey despre prestația Juliei Garner, în „Inventing Anna”

Așa cum era de așteptat, Anna Sorokina (Delvey) a văzut noul serial, disponibil pe Netflix. Despre prestația actoricească a Juliei Garner, aceasta a spus că actrița ar fi vizitat-o, în prealabil, pentru a înțelege mai bine ce are de făcut.

„E foarte de treabă. A venit să mă vadă. E o fată foarte simpatică”, a spus Sorokina, despre Julia Garner, într-un episod recent al podcast-ului „Forbidden Fruits”.

Mai mult, Sorokina a mai spus că ar fi rugat-o pe Garner să încerce să-i reproducă accentul, adică un amestec de engleză, rusă și germană.

„E atât de ciudat să te auzi imitat de altcineva. În capul tău vocea și accentul sună într-un fel, ca mai apoi să afli că de fapt, alții aud altceva. Același lucru se întâmplă și când te uiți la înregistrări cu tine, de la televizor”, a completat ea.

În cadrul aceluiași podcast, gazda Julia Fox a spus: „Cred că Garner a exagerat un pic cu accentul tău”.

Imediat, Anna Sorokina (Delvey) a apărat-o pe actriță: „Ea interpret o variantă a mea din 2015, 2016, 2017. Am petrecut ultimii ani în Statele Unite ale Americii, așa că atunci poate accentul meu era diferit”.

Citește și: