Tom Holland renunță la rețelele de socializare: de ce a luat „Spider-Man” această decizie

Tom Holland renunță la rețelele de socializare: de ce a luat „Spider-Man” această decizie

Tom Holland spune că are intenția să se îndepărteze de rețelele de socializare pentru a se concentra asupra sănătății sale mintale.

Starul din Spider-Man: No Way Home, care a lipsit de pe platformele digitale în ultimele săptămâni, a revenit duminică pe Instagram pentru a anunța că a șters aplicațiile Instagram și Twitter de pe dispozitivele sale.

În videoclipul de trei minute, actorul în vârstă de 26 de ani a spus că aplicațiile lucrează „în detrimentul” stării sale psihice.

Ce a declarat Tom Holland, pe Instagram

„Am luat o pauză de la rețelele de socializare pentru sănătatea mea mintală, deoarece mi se pare că Instagram și Twitter sunt suprastimulante, copleșitoare”, le-a spus el celor 67,7 milioane de urmăritori ai săi.

„Mă întristez când citesc lucruri despre mine online și, în cele din urmă, este foarte dăunător pentru starea mea psihică. Așa că, am decis să fac un pas înapoi și să șterg aplicația”, a continuat el.

Holland, care are, în prezent, o relație cu  Zendaya, a folosit, de asemenea, întoarcerea sa „foarte, foarte scurtă” ca o oportunitate pentru a aminti de organizația caritabilă de sănătate mintală pentru adolescenți, din Marea Britanie, Stem4, pe care o sprijină prin organizația The Brothers Trust.

„Există un stigmat îngrozitor împotriva sănătății mintale și știu că a cere ajutor și a căuta ajutor nu este ceva de care ar trebui să ne fie rușine”, a adăugat actorul.

Holland a încheiat spunându-le fanilor că „va dispărea din nou de pe Instagram”, dar le-a mulțumit pentru „dragostea și sprijinul” lor, adăugând „Vă iubesc pe toți și vorbim curând”.

Mărturia de pe Instagram a lui Tom Holland nu a trecut neobservată. Cântărețul Justin Bieber a comentat: „Te iubesc, omule”.

La rândul lui, luptătorul profesionist Ricochet a scris: „Omule, ești o inspirație pentru mulți. Dar ceea ce contează este sănătatea ta fizică și psihică, așa că ai grijă și te aștept să revii”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)