Tichete de masă și salarii fabuloase, în România: coadă la angajări pentru acest loc de muncă

Tichete de masă și salarii fabuloase, în România: coadă la angajări pentru acest loc de muncă

În general, piața muncii din România nu este foarte ofertantă. Per ansamblu, avem aproape cele mai mici salarii din Uniunea Europeană, iar puterea noastră de cumpărare se situează tot la coada clasamentului. Totuși, există și excepții de la această practică. Avem joburi în țara noastră pentru care nivelul de salarizare și beneficiile ajung să satisfacă cele mai exigente așteptări din partea candidaților.

Este vorba despre locurile de muncă sezoniere, pe le litoral. Angajatorii sunt foarte generoși anul acesta, din cauza faptului că se confruntă cu o criză acută de personal. Se caută ospătari, bucătari, cameriste. Pe lângă salariile consistente, angajatorii nu se uită nici când vine vorba de beneficii și deschid larg buzunarul.

Ce avantaje ai, de fapt, la un astfel de job

Poți câștiga bani frumoși, pe perioada sezonului estival, poate chiar cât ai reuși să primești în restul anului. Pe lângă faptul că ai parte de câștiguri substanțiale, ți se oferă și condițiile ideale de a putea economisi. Cum așa? Ei bine, mulți angajatori oferă, anul acesta, cazare gratuită și chiar și mese gratuite, în timpul programului de lucru. Prin urmare, banii câștigați nu vor fi cheltuiți nici pe cazare, nici pe mâncare. După trei luni petrecute pe litoral, ai șansa reală să te duci acasă cu zeci de mii de lei.

Mai mult decât atât, vei avea parte de o vacanță prelungită, la malul mării, având șansa să stai câteva luni la hoteluri de lux, de patru stele.

Pentru angajații cu experiență salariile ajung și la 700-800 de euro pe lună.

“Pentru cei din țară oferim și cazare și bineînțeles salariu, bonuri de masă, decontarea transportului și un mediu plăcut, într-o echipă a unui hotel de 4 stele unde pot învăța multe, pe lângă experiența pe care o au“, a declarat Răzvan Dobre, care este director de hotel.

Dacă ofertele de le litoralul de la noi din țară nu îți satisfac așteptările financiare, poți opta pentru a pleca în croazieră. Se caută și acolo ospătari sau cameriste, dar și bucătari. Experiența de care te vei bucura, însă, va fi net superioară.

În cazul în care ești interesat de ofertele de muncă de acest tip, trebuie să știi că recrutările deja au început, așa că ar fi cazul să te grăbești, pentru că aceste joburi sunt foarte căutate și vor fi solicitate de un număr mare de doritori!

Citește și: