The Sinner, poate unul dintre cele mai bune seriale thriller de pe Netflix

The Sinner, poate unul dintre cele mai bune seriale thriller de pe Netflix

Cu toate că, în spațiul public, rareori se vorbește despre „The Sinner”, serialul, ajuns la sezonul al patrulea sezon, ar putea să devină thriller-ul tău favorit, dacă i-ai da o șansă.

„The Sinner” este un film serial produs de reputata actriță Jessica Biel. De altfel, în primul sezon al acestei producții, rolul principal este jucat chiar de ea, urmând ca în celelalte trei sezoane, apărute până acum, aceasta să se concentreze mai abitir pe producție, lăsând lumina reflectoarelor să cadă pe detectivul Harry Ambrose (interpretat de talentatul actor Bill Pulman, pe care l-am putut vedea în „Independence Day” sau în „Scary Movie 4”).

„The Sinner” relatează patru povești care ar putea, sau nu, să fie conectate între ele

În mod evident, cele patru povești, aferente celor patru sezoane, din „The Sinner” au un leitmotif cât se poate de simplu: toate cazurile sunt rezolvate de detectivul Harry Ambrose, cel care încearcă să-și umple golurile din viața personală cu activitatea sa din poliție. Un polițist în vârstă și cu probleme medicale, adesea depășit de situație, din punct de vedere fizic, însă care reușește să îndrepte balanța cu ajutorul capacităților sale intuitive, cu mult peste cele ale colegilor săi din secție.

Cu toate astea, ar putea exista și alte elemente care fac legătura între cele patru sezoane ale „The Sinner”, deși, până în momentul de față, ele nu ne-au fost dezvăluite. Chiar și așa, cei care vor privi cu atenție episoadele ar putea să capete o senzație stranie, de deja-vu.

„The Sinner” are un pic din toate: câteva situații umoristice, crime, și multe povești care nu sunt ceea ce par a fi. De fapt, toate sezoanele acestui serial difuzat pe Netflix se bazează pe acceași rețetă: de a-ți face viața grea în cazul în care încerci să te prinzi, încă din primele episoade, ce se întâmplă.

Sezonul al patrulea este disponibil pe gigantul de streaming menționat anterior. Se recomandă urmărirea sezoanelor în ordinea în care au fost lansate.

Citește și: