„The Raid”, reinventat pentru Netflix: ce știm până acum

„The Raid”, reinventat pentru Netflix: ce știm până acum

Unul dintre cele mai apreciate filme cult, „The Raid”, va avea parte de un reboot, pe Netflix. Trei mari regizori își unesc forțele pentru a reinventa ceea ce, în mod cert, e greu de reinventat.

Cu toate astea, înainte de a trage concluzii pripite, poate că ar trebui să urmărim acest reboot. Nu se știe niciodată cum realitatea ar putea să ne uimească.

Conform unei știri în exclusivitate DeadlineNetflix și-a asumat o misiune destul de grea, și anume pariul pe reimaginarea clasicului cult realizat de Gareth Evans, „The Raid”, dându-i posibilitatea lui Patrick Hughes să regizeze, alături de Michael Bay, sub egida XYZ Films. Evans ar urma să fie producător executiv împreună cu Range Media Partners. La rândul lui, Hughes va scrie scenariul împreună cu James Beaufort.

La ce să ne așteptăm de la noul „The Raid”

Filmul original, scris și regizat de Evans, spune povestea unei elite indoneziene S.W.A.T. care rămâne prinsă într-o casă condusă de un mafiot nemilos și de armata sa de ucigași și bandiți. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto, în 2012, și s-a bucurat de ovații la scenă deschisă pentru scenele sale de acțiune foarte bine realizate, transformându-l pe Evans într-una dintre cele mai mari vedete ale festivalului. Imediat după, fanii au început să spere la continuarea poveștii, într-un eventual „The Raid 2”. 

Hollywood a încercat să preia franciza și s-o continue. Cu toate astea, se pare că marele câștigător este Netflix care, potrivit surselor publicației mai devreme amintită, ar urma să găzduiască celebrul film. 

„Suntem incredibil de încântați de viziunea unică a lui Patrick, pentru acest film. Este o interpretare deosebit de originală a materialului, care promite să acorde un mare respect filmului original, aducând, totodată, o abordare și o perspectivă nouă”, au declarat producătorii.

Rămâne de văzut dacă acest reboot va reuși să facă cinste variantei anterioare.

Citește și: