04 oct. 2021 | 21:02

Cele mai ieftine insule unde te poți muta. Sunt 15 la număr și sunt de vis!

Diverse
Cele mai ieftine insule unde te poți muta. Sunt 15 la număr și sunt de vis!
Cele mai ieftine insule unde te poti muta. Sunt 15 la numar si sunt de vis!

Există în această lume o sumedenie de insule unde te poți muta chiar de mâine. Pe lângă peisaje de vis și climă perfectă, aceste destinații mai au o calitate: sunt ieftine! Dacă ai un buget ce pornește de la 1200 de dolari pe lună, atunci te poți gândi să părăsești România pentru o țară exotică.

Cele mai ieftine 15 insule unde te poți muta chiar de mâine

Lista cu cele 15 insule ieftine, unde te poți retrage oricând, a fost publicată de International Living, care dezvăluie că poți trăi cu un buget redus într-o destinație ruptă din Rai.

„Ideea unei escapade pe o insulă pare să fie o fantezie de se bucură doar bogaţii. Adevărul este că există mai multe insule care au un cost al vieţii mult mai scăzut decât cel din Statele Unite, de pildă”, a declarat pentru publicaţia internaţională Forbes Jennifer Stevens, executive director al International Living.

1. Phu Quoc, Vietnam

Phu Quoc este cea mai mare insulă din Vietnam, extrem de frumoasă, unde nu ai cum să te plictisești vreodată. O masă pentru două persoane la majoritatea restaurantelor de aici, care să includă fructe de mare şi băuturi, nu sare de 20 de dolari. Două persoane poate să trăiască aici cu circa 1.210 dolari/lună.

2. Isla Colon, Panama

Isla Colon este destinația perfectă pentru un trai în doi. Costul vieţii aici nu depăşeşte 1.400 de dolari pe lună/două persoane.

3. Penang, Malaysia

Această insulă, aflată în sud-estul Asiei, face uşoare călătoriile înspre Bali, Thailanda sau Cambodgia. Un cuplu poate să trăiască aici cu 1.500 de dolari/lună.

4. Caye Caulker, Belize

O frumoasă destinație de vacanță, dar și locul perfect unde poți trăi tot timpul. Un cuplu poate să trăiască pe această insulă din Caraibe cu un buget lunar de 1.500 de dolari.

5. Koh, Samui, Thailanda

Insula Koh este perfectă pentru un cuplu. Cu doar 1500 de dolari pe lună, două persoane pot trăi lejer aici, unde au plaje, golfuri ascunse, jungle extinse şi cascade.

6. Creta, Grecia

Creta este renumită pentru plajele superbe, tavernele aflate pe plajă și peisajele idilice. Se poate trăi aici cu circa 1.800 de dolari/lună/două persoane.

7. Cozumel, Mexic

Această insulă mexicană este locul minunat în care te poţi retrage.

„Cozumel oferă o valoare bună pentru fiecare ban cheltuit, chiar şi când vine vorba despre locuinţe”, spun experţii International Living.

Un cuplu poate trăi aici cu 1.900 de dolari/lună.

8. Bali, Indonezia

În Bali, chiria este extrem de ieftină. Spre exemplu, costul chiriei pentru o vilă într-un loc precum Ubud ajunge la aproximativ 500 de dolari pe lună, iar un cuplu poate să trăiască bine cu aproximativ 1.900 de dolari/lună.

9. Isla Mujeres, Mexic

O persoană singură poate să trăiască pe această insulă perfectă cu circa 1.700 de dolari/lună.

10. Las Terrenas, Republica Dominicană

Acest paradis tropical are foarte multe de oferit. De aceea, cine se mută aici nu va regreta o secundă decizia luată. Ai nevoie de 2000 de dolari/lună pentru a sta aici cu persoana iubită.

11. Roatan, Honduras

Roatan din Honduras este destinația de vis pentru pasionații de scufundări, peșteri, pescuit etc. Un cuplu poate să trăiască în acest colț al lumii cu un buget de 2.000 de dolari/lună.

12. Mallorca, Spania

Mallorca merită vizitată măcar o dată în viață. Dacă te bate gândul să te muți pe tărâm european, această insulă este perfectă. Trebuie să scoți lunar din buzunar 2.500 de dolari (pentru un cuplu).

13. Malta

Această insulă mică are câte ceva pentru fiecare, de la oraşe vechi şi peisaje care îţi taie respiraţia, la ferme de ţară şi restaurante frumoase. Ca să trăiești aici, ai nevoie de 2.600 de dolari/lună.

14. Irlanda

Irlanda este una dintre cele mai ieftine destinaţii spre care se poate zbura din Europa în prezent. International Living estimează că bugetul necesar ajunge la 2.800 de dolari/lună, pentru un trai în doi.

15. Ambergris Caye, Belize

Ultima, dar nu cea din urmă este Ambergris Caye, cea mai mare insulă din Belize. Două persoane pot trăi aici cu circa 2.950 de dolari/lună.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro