The Crown își mărește distribuția: cine va juca rolul Prințului William în noul sezon

The Crown își mărește distribuția: cine va juca rolul Prințului William în noul sezon

Deși a trecut mult timp, iată că a venit momentul să intrăm, din nou, în „contact” cu Familia Regală Britanică prin intermediul The Crown de la Netflix, care va reveni cu sezonul 5 anul acesta.

Deadline a scris că Netflix i-ar fi găsit pe William și Kate deja. Rufus Kampa și Ed McVey au fost amândoi alesi să joace acest rol, Kampa înfățișând varianta adolescentă a lui William, în timp ce McVey va portretiza versiunea un pic mai matură a prințului, cu povestea centrată pe momentul în care a cunoscut-o Kate.

Între timp, nou-venită Meg Bellamy a fost aleasă în rolul ducesei, iar din câte știm, ea este singura care o va interpreteta pe Kate Middleton. Așa că, deși vor fi doi actori care îl vor portretiza pe William în acel interval de timp, se pare că Bellamy se va ocupa de Kate de una singură. Cu toate acestea, este posibil ca o altă actriță să fie selectată mai târziu pentru a interpreta o Kate mai în vârstă.

Cel doi „William” își vor face debutul pe Netflix, în curând

Atât Rufus Kampa, cât și Ed McVey au activat în teatru. La rândul ei, Bellamy nu e străină de scenă nici ea.

Toți trei își vor face debutul pe ecran cu sezonul 6 din The Crown, despre care se spune că va începe filmările anul acesta.

În timp ce sezonul 6 se află încă în aer, fanii așteaptă nerăbdare sezonul 5 din The Crown, care urmează să vină pe Netflix cândva în noiembrie.

Sezonul următor ne-o va arăta pe Imelda Staunton preluând rolul Reginei Elisabeta a II-a pentru ultimele două sezoane, precum și pe Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, sau pe Dominic West în rolul Prințului Charles.

Sezonul 5 va miza pe evenimente de dinaintea anului 1997, când Prințesa Diana moare într-un cumplit accident de mașină, în timp ce sezonul 6 prezintă evenimentele de după, se vor apropia din ce în ce mai mult de cele din prezent.