Stranger Things, din ce în ce mai aproape de lansare: Netflix a publicat cel mai recent trailer oficial

Stranger Things, din ce în ce mai aproape de lansare: Netflix a publicat cel mai recent trailer oficial

Netflix a lansat trailerul oficial al sezonului 4 din „Stranger Things”, care dezvăluie revenirea epică a unuia dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile.

Creat de Frații Duffer, acțiunea serialului este plasată în orașul fictiv Hawkins, Indiana, în anii ’80, și se concentrează pe copilăria lui Mike Wheeler, interpretat Finn Wolfhard, în timp ce el și prietenii săi descoperă o conspirație cu iz supranatural. Un alt personaj deosebit de apreciat de public este și Eleven, interpretată de Millie Bobby Brown.

Din distribuția „Stranger Things” mai fac parte, de asemenea, Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp, Sadie Sink, Joe Keery, Cara Buono și Maya Hawke.

Acțiunea sezonului 4 din „Stranger Things” se petrece la șase luni după evenimentele din sezonul 3, după ce Billy se sacrifică pentru a salva grupul, în timp ce Hopper este aparent ucis, în timp ce încearcă să închidă poarta spre „Upside Down”.

Ce se va întâmpla în sezonul al patrulea din „Stranger Things”

Cu toate că personajele principale și-au văzut de viață, imediat după ultima confruntare, atunci când o nouă amenințare apare la orizont, grupul trebuie să găsească o modalitate de a se reuni, în speranța că va pune capăt, odată pentru totdeauna, terorii – ceea ce, din câte putem vedea, se va întâmpla în sezonul al patrulea al serialului.

Netflix a lansat trailerul oficial al sezonului 4 din „Stranger Things”. Clipul ne arată, în mare, la ce ne-am putea aștepta, de la sezonul ce va putea fi urmărit în curând.

Având în vedere că serialul s-a aflat într-o pauză de trei ani din cauza pandemiei COVID-19, noul trailer „Stranger Things” vine ca o gură de aer proaspăt pentru toți fanii care au fost obligați să aștepte atât de mult până la continuarea acțiunii.

Sezonul cu numărul patru, din „Stranger Things”, va debuta pe Netflix în data de 27 mai 2022.