Spider-Man: No Way Home bate toate recordurile: este al șaselea film cu cele mai mari încasări din istorie

Spider-Man: No Way Home bate toate recordurile: este al șaselea film cu cele mai mari încasări din istorie

Spider-Man: No Way Home face istorie. Una dintre cele mai mari realizări ale filmului este că a devenit al șaselea film cu cele mai mari încasări din istorie. Mai exact, la nivel global, 1,691 milioane de dolari.

Filmul a revenit pe primul loc în box office-ul nord-american, după șase săptămâni de la lansare, adăugând venituri de 14,1 milioane de dolari din 3.705 cinematografe în acest weekend.

Spider-Man: No Way Home, încasări de 1,691 milioane de dolari la nivel mondial

Pe locul doi se situează „Scream”, cu Neve Campbell și Courteney Cox în distribuție, al cincilea film din franciză și primul în peste zece ani. În al doilea weekend de la lansare are venituri de 12,4 milioane de dolari.

Podiumul la box office este completat de Animația „Sing 2”, care s-a menținut pe locul al treilea și a avut încasări de 5,7 milioane de dolari, potrivit cifrelor boxofficemojo.com.

Pentru prima dată în istoria filmelor cu Spider-Man, prietenosul erou al cartierului trăiește fără mască, dar și fără posibilitatea de a separa viața normală de cea de supererou. Când are nevoie de ajutorul lui Doctor Strange, miza crește mai mult decât oricând, ceea ce îl obligă pe Peter să privească cu alți ochi realitatea de a fi Spider-Man.

În ceea ce privește salariul actorului care îl interpretează pe Spider Man, în mod cert, Tom Holland este, în acest moment, unul dintre cei mai bine plătiți actori. Nici nu ar avea cum să fie altfel, de vreme ce ultimul film al francizei, „Spider-Man: No Way Home” bate recorduri după recorduri.

Tom Holland este pe culmile succesului. În cazul în care v-ați întrebat ce bani ar putea să îi intre lui Tom Holland în buzunar, aflați că vorbim, în acest caz, despre fabuloasa sumă de zece milioane de dolari. Desigur, pentru acești bani, tânărul actor a muncit suficient cât să ajungă să-i merite din plin. O spun fanii, o spun producătorii, o spun și criticii.

Citește și: