Uncharted, succes neașteptat la premieră: câți bani a făcut în primul weekend de la lansare

Uncharted, succes neașteptat la premieră: câți bani a făcut în primul weekend de la lansare

„Uncharted” pare să devină noua „vedetă” Sony, după succesul răsunător pe care l-a înregistrat în primele zile de la lansarea sa în cinematografe, în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat.

În mod evident, acest succes este unul demn de luat în seamă, în ceea ce privește adaptările după jocuri video, de la „Sonic the Hedgehog” (2020) încoace.

Noul record este cu atât mai important cu cât, până acum câțiva ani, nu a fost foarte clar dacă producătorii „Uncharted” credeau, sau nu, în acest proiect, eschivându-se în momentul în care erau întrebați despre viitorul peliculei, adaptare după jocul video din 2008. Însă, spre marele noroc al tuturor, filmul a devenit realitate, și mai mult decât atât, pare să se afle acum pe culmile succesului, în ciuda multelor întârzieri creative.

În cele din urmă, „Uncharted” a pornit la drum, sub regia lui Ruben Fleischer, cooptându-i pe Tom Holland, Mark Wahlberg și Sophia Alin, în distribuție.

Așteptări puțini, rezultate excepționale, pentru „Uncharted”

Cu toate că nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva, de vreme ce criticii nu s-au declarat, neaparat, în favoarea acestui film, vânzările au înregistrat, pentru „Uncharted”, sume fabuloase, în primul său weekend.

Până în momentul de față, pelicula a strâns, nici mai mult, nici mai puțin de 44,2 de milioane de dolari (în numai trei zile), estimându-se ca, în viitorul foarte apropiat, să treacă pragul de 50 de milioane de dolari.

Se poate spune că „Uncharted” este pe locul patru, în ceea ce privește lansările filmelor bazate pe jocuri video, imediat după „Sonic”, „Pokémon Detective Pikachu” și „Lara Croft: Tomb Raider”, din 2001.

CEO-ul Sony, Josh Greenstein, a declarat: „Acest rezultat este încă o dovadă extraordinară a apetitului crescut al publicului pentru filmele Sony Pictures. Tom Holland și Mark Wahlberg sunt geniali împreună. Mulțumim companiei noastre surori, PlayStation, pentru parteneriat, însă și tuturor oamenilor care au muncit atât de mult pentru a face din acest film realitate”.

Citește și: