Snowpiercer revine pe micile ecrane: ce se va întâmpla în sezonul al treilea

Snowpiercer revine pe micile ecrane: ce se va întâmpla în sezonul al treilea

Mult așteptatul sezon trei al serialului fenomen, „Snowpiercer”, ar putea debuta, în curând, și pe Netflix. Producătorii au lansat, de asemenea, un trailer sugestiv.

„Snowpiercer” este un film de televiziune, adaptare a bestseller-ului francez „Le Transperceneige”, de Jacques Lob, Benjamin Legrand și Jean-Marc Rochette.

Primul regizor care a avut curajul să adapteze nuvela grafică a celor trei a fost Bong Joon Ho, în 2013. Acesta i-a adus laolaltă pe Tilda Swinton, Chris Evans, John Hurt și Ed Harris.

Între timp, a apărut o nouă adaptare, sub forma unui serial. Și pentru că standardele erau deja ridicate destul de sus de varianta precedentă, serialului nu aveau cum să-i lipsească nume grele ale cinematografiei, ca Jennifer Connelly sau Sean Bean (cunoscut publicului larg pentru rolul din primul sezon al „Game of Thrones”), pentru a reuși să atragă atenția.

Serialul „Snowpiercer” a fost lansat în anul 2020 și are deja două sezoane la activ, cu un al treilea în plan, ce va fi lansat foarte curând.

Sezonul trei din „Snowpiercer” promite să fie cel puțin la fel de interesant

În noul trailer, lansat de curând, pasagerii „locomotivei eterne” Snowpiercer par să aibă parte de un nou început. Rămâne de văzut ce anume va însemna acest nou început și cum va influența viețile personajelor principale. Vorbim, totuși, despre o dramă dystopică, post-apocaliptică, așadar orice este posibil, în acest moment. În mod cert, nu putem fi siguri că deznodământul serialului va fi același ca în cazul nuvelelor grafice sau ca cel al variantei precedente, semnate de Bong Joon Ho.

Conflictul dintre Layton (jucat de Daveed Diggs) și Mister Wilson (Sean Bean) se întețește, victoria finală putând să aparțină oricăruia dintre cei doi.

Sezonul al treilea va avea premiera în data de 24 ianuarie, pe TNT. Nu putem decât să sperăm că Netflix va prelua cât mai repede acest sezon, așa cum a făcut și în cazul primelor două.

De menționat că, nefiind o serie Netflix, episoadele ar putea fi publicate săptămânal, în funcție de apariția lor pe TNT.

Citește și: