Tom Cruise se reîntoarce în filmul Top Gun, iar asta îți arată că anii pot trece și frumos

12:42 20.07.2019

A trecut ceva timp, dar Tom Cruise revine în forță în Top Gun. Pelicula va urma să fie lansată în cursul anului viitor, pe 26 iunie. Cine face parte din distribuție?

Tom Cruise se reîntoarce în Top Gun

Top Gun revine! Distribuția este formată din: Miles Teller, ca fiul lui Goose, interpretat în filmul original de Anthony Edwards, care devine protejatul lui Maverick. Mai joacă Glenn Powell, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Jay Ellis și Val Kilmer, care revine în rolul lui Iceman. Filmul vine acum cu viziuni și mai impresionante. De asemenea, mult mai costisitoare pentru producători. Dacă primul Top Gun a fost regizat de Tony Scott, povestea celui de-al doilea este în mâinile lui Joseph Kosinski, cunoscut pentru Tron Legacy.

La 30 de ani distanță, Tom Cruise promite o aceeași experiență minunată fanilor săi. . „Am lucrat cu Marina SUA, toate zborurile pe care le vedeţi în aceste imagini sunt reale, am vrut cu adevărat să vă arăt tot ceea ce se întâmplă în interiorul acelei aeronave”. „Pentru mine, Top Gun este despre competiție, despre familie, despre sacrificiu, despre eroism, despre aviație”. „Este o scrisoare de dragoste pentru aviație”, a declarat actorul.

Filmul Top Gun 2

Jon Hamm, care face parte din distribuție, a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu, ce va aduce nou Top Gun 2. De asemenea, a împărtășit și câteva detalii din culise. Se pare că filmul promite fanilor o experiență vizuală inegalabilă datorită tehnologiei ”nemaivăzută până acum”. ”Filmăm în 6 K. Este o rezoluție înaltă (n.red HD).

Va fi foarte interesant de văzut. Povestea este dusă în mai multe direcții, iar pentru fanii noi va ceva foarte cool. Am văzut câteva secvențe, e ceva ireal!”, a declarat actorul american Jon Hamm, despre experiența celui de-al doilea Top Gun.  Primul film al seriei a fost lansat în 1986, al doilea urmând să apară pe micile ecrane în anul 2020, pe 26 iunie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: