Skoda a prezentat prima schiță a viitorului său model electric, Vision 7S: ce aduce nou

Skoda a prezentat prima schiță a viitorului său model electric, Vision 7S: ce aduce nou

Skoda a proiectat conceptul Vision 7S pentru familiile care au în vedere copiii.

În singura imagine teaser pentru viitorul SUV electric cu trei rânduri, care este o schiță de design care arată o perspectivă de sus în jos a interiorului vehiculului, se poate vedea că vehiculul are un scaun pentru copii care pare fixat pe consola/tunelul central.

În plus, Skoda îi prezintă pe ceilalți ocupanți de la bordul vehiculului (inclusiv șoferul) ca fiind angajați într-o conversație (care pare centrată în jurul copilului), sugerând că vehiculul se poate conduce singur, permițând tuturor să fie activi social în timpul călătoriei.

„Noul limbaj de design este minimalist, funcțional și autentic. În viitor, ne vom concentra în continuare pe punctele forte tradiționale ale ŠKODA, cum ar fi spațiul generos, ușurința de utilizare și un grad ridicat de funcționalitate. Cu noul nostru limbaj de design, facem următorul pas și punem și mai mult accent pe experiența clienților”, potrivit lui Oliver Stefani, șeful Skoda Design.

„Marea creativitate a designerilor și inginerilor noștri este demonstrată prin elementele interioare mobile și prin funcțiile Simply Clever recent dezvoltate, cum ar fi un scaun pentru copii integrat. Liniile în mod deliberat minimaliste extind și designul exterior clar în interior”, a continuat acesta.

Un design interesant

În ceea ce privește dimensiunea sa, vehiculul pare mai mic decât modelul Enyaq, deși este greu de spus din această schiță. Skoda a spus anterior că viitoarele sale crossover-uri electrice vor fi toate mai mici decât Enyaq și asta ar putea sugera că acest concept Vision va ajunge în producție, așa cum au făcut majoritatea conceptelor producătorului auto.

Și chiar dacă acest vehicul ajunge în producție cu o configurație pe trei rânduri, ca în schița de design, consola centrală lungă va fi probabil o opțiune. Oferirea unui vehicul cu doar două locuri în al doilea rând este o practică obișnuită numai în rândul producătorilor auto premium care oferă scaune individuale din spate pentru a face un bancheta din spate mai confortabilă și exclusivistă.

Skoda va lansa trei vehicule electrice până în 2030, iar această schiță tachinează unul dintre conceptele care se va transforma în cele din urmă într-un vehicul de serie. Cel mai recent EV care a fost adăugat la gama Skoda este Enyaq Coupe iV, în esență interpretarea sa a unui vehicul cu același stil de caroserie ca și Volkswagen ID.5.

Etichete: