22 mart. 2022 | 14:55

Sezonul doi din Bridgerton, mult mai curajos: de ce nu trebuie să te uiți cu părinții la el

ACTUALITATE
Sezonul doi din Bridgerton, mult mai curajos: de ce nu trebuie să te uiți cu părinții la el

„Bridgerton” este, fără dar și poate, unul dintre cele mai apreciate seriale de pe Netflix, de la ora actuală, beneficiind de foarte multe ore de vizualizare.

Actrița Simone Ashley a declarat că sezonul doi din „Bridgerton” va fi „mult mai serios”, dar și cu „multă tensiune sexuală”.

„Bridgerton” este produs de Shonda Rhimes, sub bagheta Netflix. Din distribuția extinsă pentru cel de-al doilea sezon, face parte și Simone Ashley. Ea urmează să o interpreteze pe o nou sosită pe scena londoneză, Kate Sharma, care va reuși să îl seducă pe Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey.

Ashley a lucrat, de-a lungul timpului, și la alte proiecte, inclusiv „Sex Education” și „Pokemon: Detective Pikachu”. Cu toate astea, „Bridgerton” este, cu siguranță, cel mai important dintre ele, pentru actriță.

Primul trailer complet al sezonului al doilea al acestui serial, care a fost lansat pe 9 martie, dezvăluie că vicontele Anthony Bridgerton își va căuta o soție, în ciuda tendințelor sale de mare „Don Juan”, iar Kate Sharma va încerca să-și apere sora de o mare dezamăgire. Cu toate astea, conform trailer-ului, se pare că Kate pică, la rândul ei, în „mrejele” vicontelui.

Motivele pentru care nu ar trebui să te uiți la „Bridgerton” alături de părinții tăi

Într-un interviu recent, Ashley a oferit anumite detalii, cu privire la ceea ce am putea să vedem în noul sezon din „Bridgerton”. Conform actriței, noul sezon va fi mult mai intens și categoric mult mai „sexual”. „Al doilea sezon este mult mai serios… Există multă dramă și multă tensiune sexuală. Părinții mei îl vor urmări – dar nu cu mine!”, a declarat Simone Ashley.

Tot ea a mai spus că acest serial este „ca un basm, dar, știi, nu este un basm tipic pentru că acestea sunt două personaje incredibil de complexe”.

Sezonul al doilea din „Bridgerton” va fi lansat pe Netflix în data de 25 martie 2022, spre marea bucurie a fanilor acestuia.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele